Remdeltem webátuhazból kerékpárt, összeraktam, hibátan, de mégsem tetszik, Ilyenkor már nincs visszaút, nem adnak , pénzt vissza ugye? Jól gondolm? És nem is cserélik másik fajtára ?
Kb mem a huszadik tetszene , hanem amit mar élőben láttam!
Olyan van egy falubelinek, tegnap láttam, olyanra akarom kicserélni!
A jogszabály azt mondja, hogy csak a megismeréshez szükséges mértékben lehet használt. Ez kulcskérdés.
Pl.: ha veszel egy bakit, felpróbálod a szobában (na, jó konyhában is megteheted), kicsi, nagy, szorít stb. Semmi baja csak mégsem. Visszaküldheted. De egy egynapos túra után nem.
A bringa nem legó, olyan nagyon nincs mit szerelgetni rajta. Mennyire volt bontva? Szerintem ez még a szükséges mértéken belül van, mert darabokra szedve pl. hogyan derülne ki, hogy túl magas a váz?
A kormányt kellett csak egyenesbbe rakni, mett ugye dzállítás könyebsége miat el volt fordít a, és a pedálokat felrakni , csak annyi.
De viszont a kis srác játék8ból, szórakozásból le szedte a védőfóliát sárvédőről vázról.
Az nem lehet akadály. Vannak webáruházak, amelyek kötekedni próbálnak, és ragaszkodnak pl. az eredeti tobozhoz, de jogszabályellenes. Normális esetben a csomagolás eltávolítása nem lehet gond.
Lehet, az Obi jófejsége, nem tudom, de pl. felolajozott láncfűrést simán visszavettek (egyébként ők valóban rugalmasabbak).
Felkeresed őket, hogy nem jó méret miatt és kéred vissza a kesst.
Amúgy: bicót és fontos dolgokat nem rendelünk netről!
Mindig személyesen.
+lehet jobbat is találsz
Rendes bicikli üzletben.
Az elállást, hogyan kell intézni?
Van valami myomtatvány papír azt kell kitölteni?
8: elolvastad egyáltalán a szerződést, meg az ÁSZF_et??? Ott van a honlapjukon. MInden szükséges információt tartalmaz, a visszaküldés feltételeiről is.
NEm csak annyiból áll a vásárlás, hogy kattintasz és fizetsz... Ha nem olvasod el, gyakorlatilag azt sem tudod, mit tartalmaz az ár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!