Milyen munkát érdemes elvállalni, amiért cserébe jól fizetnek? (300+ nettó)
Milyen munkalehetőség van, amiért 300+ nettót fizetnek?
Az alábbiak rendelkezésre állnak:
- érettségi
- B-kategóriás jogosítvány
- német és angol felsőfokú nyelvtudás
22/F vagyok.
Nem vagyok lusta, viszont irtózatosan kell a pénz, mert a családom anyagilag bajban van, és kistesóm is van, nem fogom őket hagyni éhezni. Alapvetően sikeres vállalkozók voltak a szüleim, de tönkrementek. Jöhet bármi, amiért jól fizetnek, legyen szó gépjárművezetésről / irodai munkáról / fizikai munkáról, stb... Trollok légyszi most kivételesen ne ti válaszoljatok! Köszi!
Köszönöm szépen!

Német felsőfokú nyevltudással én húznék sebesen ausztriába... Főleg ha pénz is kell.
Itthon ez a sok kedves magyar vállalkozó/cég kiszúrja majd a szemed 280-300k nettóval max.
Utazási költségek, kaja, ez az, el is ment a fele.
Írtad, hogy bármit csinálnál. Ausztriában síszezonban ingyen lakhatsz a szállodákban, főleg jó nyelvtudással pincér is lehetnél.

Itthon SSC nagyobb városokban nem fizet rosszul és nem megterhelő.
Vagy külföld ahogy előttem is írtàk

Próbálkozhatsz fordítási munkákkal is, de olyan helyre kapcsolatok nélkül nem könnyű bekerülni és a tudásod sem biztos, hogy elég hozzá. A szokásos álláskereső oldalakon is szoktak keresni nyelvtudással embereket és a távmunka közvetítő fiver.com és hasonló oldalakon is megpróbálhatsz munkát találni. Facebookon is van egy csomó féle tematikus és általánosabb állásközvetítő csoport. A távmunka csoportokban úgy láttam, elég sok a különféle MLM és átverés gyanús ajánlat, meg a rosszul fizető cégek is szeretnek ilyen helyen zavarosban halászni, de azért érdemes körülnézni ilyen helyeken is.
Ismeretségi körben mindenképp érdemes körbe kérdezni, a legjobb munka lehetőségeket általában úgy lehet megtalálni, hogy ismerős ott dolgozik és hall róla, hogy van, vagy akár csak lesz szabad pozíció és oda beajánl téged. Van, ahol hivatalos policy, hogy a dolgozói ajánlás alapján kötelező behívni a jelöltet, sőt van, ahol még fejpénzt is fizetnek, ha a dolgozó olyat ajánl, aki megfelel a cégnek és felveszik. De ahol hivatalosan nem szorgalmazzák az ajánlásokat, sok helyen ott is lehet vele előnyt élvezni azokhoz képest, akik ismeretlenül csak beküldik az életrajzukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!