Mit csináljak? Ez hogy van? Valaki birna segíteni?
( kérlek szépen titeket ne írkáljatok olyanokat hogy jaj keresd meg magad stb, mert ugyan úgy odaadom az én részem, majd leírom bővebben)
Nos nekem nincs bankkártyám és nem is értek hozzá. Anyukámnak van és ha bankkártyával szeretnék rendelni, én odaadom készpénzben a pénzt és azt amit odaadtam levásárolom a kártyáról. Ma akartam rendelni és nem fogadta el, aztán egy kicsit jobban utána néztem a kártyának és csak magyarországon lehet használni. Hogy egy kicsit érthetőbb legyen, én már rendeltem sheinről és most is onnan akartam. De most anyum szerint neki mindig adnak egy új kártyát? És azt használja. Most Mastercard edenred kártyája van, és nem fogadja el a kártyát. Ezelőtt is rendeltem onnan de azt a kártyát elfogadta. És lehetetlen hogy lejárjon ugyan is én is látom mikor jár le de csak lecserélték neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!