Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 300W-os a táp, és a videókárty...

300W-os a táp, és a videókártya: 64Mb-os NVIDIA Geforce4 MX 440. Ezért csinálja azt a gép, hogy nem ad le elég áramot szinte sehova, a táp nem bírná a videókarit?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
300W-os tápnak bőven ki kell szolgálnia a videókártyát, és a perifériákat is... Sztem kezd meghalni a táp, és véres a torka...
2009. dec. 19. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
A GForce 4 MX-nek kb. 20 watt körül van a fogyasztása (terhelve), magyarul alig semmi, szóval kizárt, hogy az ölné a tápot...
2009. dec. 19. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
ezzel a táppal egy kétszer ilyen erős kártya is menne, nekem is 300w-os a tápom, és egy ATI Radeon 9600 Pro-m van
2009. dec. 19. 19:11
 4/12 anonim válasza:
a videókártya az egy a sok áramfogyasztó közül, pl: tökmind1 milyen videókártyád van hogyha a gépbe van 5 villogó fénylő ventillátor. Nah lényeg az hogy minden felesleges dollgot húzz le pl: ventillátor, neon, meg ilyenek, és nézd meg hogy akkor mi az eredmény, ha ezek után is továbbra fennáll a gond akkor tápcsere.
2009. dec. 19. 20:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, mivel 2 gépem van megnéztem a másik gépnek a tápjával ami szintén 300w-os, de ugyan ezt csinálja, am nincs benne extra cucc (neon, fénylő ventillátor), alap gép. Sztem ebből lehet következtetniXD :Intel Celeron 1.77Ghz proci, 256 Mb ram, 1db alap ventillátor ami a procit hűti! XDXDXDXD. Nem tudom, hogy mi lehet vele. Olyan lehet, hogy az alaplap nem pont a legjobb, mármint, hogy kiment-e benne valami?(nem csapott be hozzánk soha a villám...)!
2009. dec. 19. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
és a vinyó milyen? mert ezek nem fogyasztanak sokat
2009. dec. 20. 09:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Maxtor(30Gb) XD
2009. dec. 20. 11:10
 8/12 ceri ***** válasza:
Mit csinál a géped? Honnan veszed, hogy kevés az áram?
2009. dec. 23. 08:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Háát, hogy amikor az mp3-at vagy a pendrive-t hozzácsatlakoztatom akkor vagy kikapcsol, vagy nagyon vibrál, de ez mindig akkor jelenik meg amikor egy feladatot akarok elindítani pl.: amikor meg akarom nyitni a sajátgépet vagy csak egy mappát azonnal vibrál, DE EZ ÉSZREVEHETŐ AZ USB-S EGÉRNÉL ÉS A PS2-ES BILLENTYŰZETEN IS(VIBRÁLNAK A LEDEK) IS. Tehát úgy jóformán amikor feladatot végez nem ad le szinte sehova kellő áramot!!
2009. dec. 23. 13:14
 10/12 ceri ***** válasza:
Azért kérdeztem, mert ha másik táppal is ezt csinálja, akkor nem valószínű, hogy a táp rossz, főleg ha a másikba meg jó. Valahonnan kéne szerezni egy tuti tápot és azzal kipróbálni. Ez már egy olyan régi gép, hogy bárhol lehet kontakt hiba. Én a helyedbe vennék egy újabbat, vagy ha nagyon nincs pénzed rá, akkor hasonló használt, de működőt szerintem már 20 ezer alatt kapsz.
2009. dec. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!