Nagy amerikai tech cégek részvényeit hosszú távra megéri vásárolni?
Figyelt kérdés
Pl Google, Microsoft, Nvidia, Tesla, Apple2022. szept. 17. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
2/7 anonim válasza:
Én most inkább csak csipegetnék belőlük apránként.
3/7 anonim válasza:
Az Nvidiát egyenlőre hanyagolnám.
4/7 A kérdező kommentje:
1-es, ilyen erős dollár mellett is?
2022. okt. 2. 10:56
5/7 anonim válasza:
A kérdés szept 17.-én hangzott el, ami visszatekintve egy másik világ volt még 400 alatti dollárral. Én tavaly és év elején vettem kb 360-ért dollár részvényeket, amik most döglödnek, de a dolcsin már 20%-ot nyertem önmagában. Ha a részvények összeszedik magukat, akkor nagy kasza várható és azt mondják lassan elérik az alját az esésnek. Tehát én mindenképp javaslom a figyelést és alkalmasint a vásárlást. Mondjuk én alapvetően magas áraknál vettem őket, de szerintem el fogjuk ezt a szintet érni ismét. Az euro és dollárrészvények jelenleg az elképesztően gyengülő forint miatt mindenképp jó vételnek számítanak.
6/7 A kérdező kommentje:
Azon agyalok, hogy érdemes-e csökkenteni az állampapírállományomat részvényekre. A FED kamatot emel, közben a forint tovább gyengül, ezért érdemes lehet részvénybe tenni a pénzt, de a kamatemelés miatt a részvények is gyengülnek, így kb ugyanott vagyok.
Gondolom 300 ft alatt már sosem lesz a dollár, de a dollár az euróhoz, Svájci frankhoz, norvég koronahoz képest is nagyon erős, ha rendeződnek a dolgok, gondolom valamelyest normalizálódik a helyzet, ha nem is a forint/dollár árfolyam, hanem az euró/dollár árfolyam. Ugyanakkor az európai részvények nem mutattak akkor emelkedést, mint az USA részvények, így sok évben gondolkodva lehet, hogy még így is jobban megéri az amcsi részvény, mint az európai...
2022. okt. 2. 11:10
7/7 anonim válasza:
Most az usd váltogatásával keresek a legtöbbet. A részvénypiacra hosszabb időre kell pénzt betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!