Pick-up típusú (amerikai) autók KONTÉNERES szállításának összköltsége (Egyesült Államokból európai, pl. rotterdami kikötőbe) mennyibe kerül jelenleg? A gépjármű konténerbe parkolásától, a szállításon át, a vámkezelés és kipakolás költségeivel együtt?
1.: Magánszemélyként ebbe ne kezdj!
2.: Szlovákiában és Németországban kapni sok USA kocsit, már EU-ra papírozva. Pl.: [link]
Köszi!
Egyébként én is nézegettem őket, valóban tengernyi a kínálat, de valamiért mindegyiken jóformán csak ez a semmire se használható méretű (európai piacos modellek méretéhez képest szinte semmivel sem nagyobb) shortbed plató található.
Az elvárt, használható méretű (megszokott/átlagos, tonnaszám jelen levő EU piacos pick-up-oknál nagyobb) longbed platós változattal - én - még nem találkoztam.
Még rákeresni sem lehet erre a fontos keresési feltételre. (Első forgalomba helyezésre, gyártmányra, típusra, üzemanyagra, stb. lehet, de erre az opcióra, úgy tudom, nem.)
Jézusom!!
Mi az, hogy egy tetű szállítás hat (6!!) millió forintnyi euró?!
Másképp kérdezek: ha ennyire vérlázítóan sok, akkor a fentebb linkelt Ram sk-s (azaz felvidéki) oldalán hogyhogy nem kerülnek a régen Dodge-hoz tartozott (de teljesen mindegy, mert nekem továbbra is elidegeníthetetlenül Dodge) Ram modellek 6 millióval többe? Miért nem lesz hát ezek után egy 15-20 millió forint körüli Ram végösszege 21-26 millió?
Nem kötekedés, szimplán nem értem.
8.-ra.
Mert te 1 alkalomra, és 1 konténerre számolsz. De a nagy cégeknek, sok konténerrel, olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!