Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri most bitcoinba fektetni?

Megéri most bitcoinba fektetni?

Figyelt kérdés

Néztem, hogy lent van, kb 20 ezer dolláron áll, a csúcs, az ennek kb a háromszorosa volt, ha csak a 40-re felmegy kiveszem az összes pénzt.

De most az energiaválság miatt az európai bányászok biztos leállnak. Talán az oroszoknál olcsóbb lesz az energia, ők beindulnak? Ki mit mond?

2022. szept. 15. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még fog lejjebb menni s akkor érdemes majd befektetni. Ugyanakkor ez a magánvéleményem aminek kicsit ellentmond az, hogy tíz napja nyertem kriptovalutával félmillió forintot.
2022. szept. 15. 17:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Látod #11-es, még a te szóhasználatod is az, hogy NYERTÉL vele, és nem azt mondod, hogy kerestél. Szóval szerencsejáték ez, nem befektetés...
2022. szept. 16. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
12 es ez milye szerencsetlen erv? :)) Ennyire muszaj utalni a kriptosokat csak mert jobban forgatjak a penzt? :)
2022. szept. 16. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Amugy 12 tokre mintha kiszamolos incelmiklos szocsove lennel, fizet neked hogy itt a suketsegt osszad?
2022. szept. 16. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:

12 nem a szóhasználaton múlik hogy mi ez.

Bár így lenne akkor mindent annak nevezhetnénk aminek akarjuk hogy legyen...

2022. szept. 16. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Én tegnap bedobtam a megtakarításaim 5%-át BTC-be meg egy pár altba, yolo.

Igen, tudom, világvége, nullába megy, ponzi, de ha nem, akkor is 12k vagy 3k az alja, nem most vagyunk ott, értem értem.

Never risk more than you can afford to lose.

2022. szept. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!