Bitcoin-ba vagy Ethereum-ba érdemes hosszútávon fektetni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 17:34
1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, nem igazán lehet megjósolni melyikkel mi lesz, de ti melyikbe tennétek pénzt inkább?
2021. jún. 26. 17:35
4/10 anonim válasza:
Egyikbe sem. Nagy lufi ez az egèsz netes szinjàtèk.
5/10 anonim válasza:
Csak a btc, most es mindorokke.
6/10 anonim válasza:
Bitcoin egyértelmű. A ETH-ból annyit csinálnak amennyit akarnak. A Bitcoin pedig folymatosan deflálódik.
7/10 SIDLER22 válasza:
Szerintem Ethereum.
A Bitcoin egyedüli létfenntartója, hogy Ő az első és neki van a legnagyobb piaci kapitalizációja. Amint az Ethereum átveszi az első helyet, én úgy vélem, hogy durván megindul lefele a Bitcoin értéke és a "mégiscsakezvoltazelsőszóvalnehagyjukmármegdögleni" hívők életben fogják tartani kb 50 vagy max 100 000 dolláron.
Persze biztos nem így lesz, de én azért az Ethereumba nem látom ezt a kockázatot.
Gyakorlatilag a világ egyik technológiailag legszarabb és legjobb coinja vetekszik. Az egyiket csak a Hype tartja fönn a másikat meg minden más.
9/10 EgyGabor válasza:
Ethereumba egy vasat se szerintem. Az nem befektetésnek való sok okból.
10/10 anonim válasza:
Erről már lemaradtál , kb 5 éve még tuti buli volt , azóta bukott romlott . Bármi ki fogja zökkenteni . Annyit tegyél erre ami nem fog hianyozni es direkt beteszed .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!