Ha rendszeresen kb. 50% profitot nyerek hosszútávon akkor tilthatnak az online fogadóirodából? Mennyi kB. a nyerési limit hosszútávon amire még nem figyelnek fel?
Sikeresebb sportfogadók mik a tapasztalaitok? 8 éve fogadok de csak hobbiszinten. Másfél éve munkahelyváltás miatt több lett a szabadidőm így egyre többet foglalkozom fogadással. Időről időre sikerült kiküszöböljem a legfőbb hibákat amiket a tömeg elkövet. Ki alakítottam egy saját stratégiát. Lassan 2 hónapja átlagban 50% profitot termelek rendszeresen, persze kis téttel. Pl. 50 euró a bankom és abból csinálok 75 eurót.
Ha belevágok nagyobb téttel tegyük fel csinálnék havi szinten 800 - 1000 euró profitot akkor mennyi idő után tiltanának vagy korlátoznák a fogadásaim?
Miért korlátoznának?
Eleve a kérdéssel probléma van.
Meg azzal, hogy ilyet feltételezel.
A kollégám sportfogadásokból szedte össze az esküvőjére valót.
Nem olcsó esküvője volt...
Nem hiszem hogy kitiltanának addig amíg nem valami "bug"-ot használsz ki, ha van egy jó rendszered ami nyereséges és nem szegsz meg semmilyen szabályt nem fognak veled foglalkozni
Kaszálnak ők eleget ne izgulj, nem fognak azért rádszállni mert havonta nyersz pár ezer eurot
Normális helyen kell fogadni.
Én fogadtam. A kolléga adta a tippeket.
Volt ami bejött, volt ami nem.
Még épp időben kiszálltam, mivel a kolléga olyat is fogadott, amiről nem tudtam.
Így mikor én veszítettem, akkor ő is, de a másik fogadással meg kompenzálta. Én nem.
Többen hallgattunk rá, van akinek mínuszos lett a vége, mire rájött, hogy ez így nem jó.
Nyilván a mínuszos fogadókat egy iroda sem korlátozza. Nem éppen erről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!