Hogyan védenél le három tőzsdén tárolt három millió forintnyi kriptót?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 10:44
1/25 anonim 

válasza:

Mi az hogy vedenel le? O.o azert kell normalis tozsdet valasztani hogy ne kelljen "levedeni"
2/25 A kérdező kommentje:
Normális tőzsdén is van védelem.
2022. szept. 13. 10:48
3/25 anonim 

válasza:

ird mar le kerlek mit jelent a vedelem, sose talalkoztam ezzel pedig mar 6 eve tozsdezek, esetleg kuldj egy wikipedia/investopedia linket
4/25 A kérdező kommentje:
Kamu. Kizárt hogy semmi se védi a fiókodat. Úgy tőzsdéztél te ahogy a macskám.
2022. szept. 13. 10:55
5/25 anonim 

válasza:

Te nem beszelsz magyarul vagy ennyire suttyo vagy?
direkt azt kerdem hogy mit ertesz vedelem alatt, ez valami tozsdei koncepcio amire gondolsz? vagy sima 2fa?
6/25 A kérdező kommentje:
Azt értem védelem alatt amit jelent.
2022. szept. 13. 10:58
7/25 anonim 

válasza:

Én sem értem mire gondolsz pontosan, pedig évek óta tőzsdézek és kriptózok ennél nagyobb összegekkel, számos platformon.
Esetleg megpróbálhatnád átfogalmazni, flegma arcoskodás helyett, ha már segítségre van szükséged. Egy kis alázat néha csodákra képes.
8/25 anonim 

válasza:

Ez a baj azzal hogy a prolik is kozel kerulnek a tozsdekhez... ket ertelmes mondatot nem bir megfogalmazni es befektet :))) lesz itt siras
9/25 anonim 

válasza:

Nem is a prolikkal van gond, mert hát bárki férjen csak hozzá a modern pénzügyi szolgáltatásokhoz és lehetőségekhez, hanem azzal hogy olyan szinten nem ért a témához, hogy még egy értelmes kérdést sem tud megfogalmazni a témában, de azt hiszi roppant okos és mindenki más hülye. Dunning-Kruger hatás akcióban.
10/25 A kérdező kommentje:
Inkább megkérdezem mégis a macskámat, a jelek szerint jobban ért hozzá.
2022. szept. 13. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!