Gáz, hogy 26 évesen lesz meg az első lakásom?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 07:35
11/22 A kérdező kommentje:
Próbálok keresni embereket, de olyan ritka amiből lesz is valami. :(
2022. szept. 12. 08:41
12/22 anonim 

válasza:

Nem. Ha beszélgetnél korodbeliekkel, akkor látnád, hogy 100-ból 95 huszonévesnek nincs saját lakása, a maradék 5-nek akinek van nekik meg valamilyen családi segítséggel lett. Ja meg persze van 100-ból 1 informatikus/vállalkozó/menedzser, akinek magától. De nem ők az átlag.
13/22 anonim 

válasza:

Szerintem gáz, inkább a 30-as évek környékén vagy a 40-es évek elején szokás ingatlant vásárolni. A 26-al nagyon kilógsz a sorból. Az irány teljesen mindegy.
14/22 anonim 

válasza:

Hát én 25 évesen vettem, majdnem 80% hitellel. De az ismerettségi körömben senkinek nincs "önerőből" lakása, akinek van, az örökölte, vagy kapta, vagy már jóval idősebb. Pedig informatikusként sok informatikus ismerősöm van, de köztük sem jellemző. Igaz köztük volt olyan, aki meg tudta volna venni úgy, mint én, de nem akart ekkora hitelt felvenni. Csak a szerencsén múlott, de úgy néz ki, én jártam jobban. Mindenesetre lézezik a jelenség, hogy valaki tudna venni, mégis bérel.
15/22 anonim 

válasza:

26 évesen, még ott van a tojáshéj a fenekeden. Nem vagy elkésve vele.
Az emberek többsége, 35 éves kor felett vesz saját ingatlant, sajnos a nagyrészűk így is csak hitel segítségével.
Én 34 évesen tudtam saját ingatlant venni.
16/22 anonim 

válasza:

aha.. volt alkoholista aki milliós weboldalt hozott létre.. Mesélj még kérlek.
17/22 anonim 

válasza:

Én 44 éves vagyok, még mindig bérelek. Igaz mondjuk, hogy nem is volt szándékomban sosem birtokolni - de tényleg ritka, hogy valaki huszonévesen önerőből vesz lakást.
18/22 anonim 

válasza:

Nem mondta h önerőből, valószínűbb, hogy hitellel.
20/22 anonim 

válasza:

Azt se írta, hogy nem a szülei vették neki, vagy ne kapott volna valamilyen családi hozzájárulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!