Gáz, hogy 26 évesen lesz meg az első lakásom?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 07:35
1/22 anonim 

válasza:

Én 30 voltam, szerintem nem gáz.
2/22 anonim 

válasza:

34 leszek mire a házunk meglesz.
3/22 anonim 

válasza:

Te most panaszkodsz vagy dicsekszel?
4/22 anonim 

válasza:

Nagyon gáz. Hogyhogy nem tudtad már 18 éves korodra összegyűjteni rá a pénzt? Miért csak 26 évesen sikerült?
5/22 A kérdező kommentje:
4-es
4 év érettségi, 3 év egyetem, 2 év 2 szakmára. Suli mellett dolgoztam, de csak egy pár milliós webshop jött össze. Egyetem mellett alapvetően elég sokat dolgoztam azt nem bánom, egyedül a 4 év érettségit bánom, meg a 2 év alkoholizmust.
2022. szept. 12. 08:07
6/22 anonim 

válasza:

Nem tudom, akkor is sokaknak már 26 évesen több lakásuk is van. Egy, amiben lakik, és 1-2 befektetésként. Mellette min. 2 autó, és egy nyaraló a Balatonon.
7/22 A kérdező kommentje:
Ja, azt hittem komolyan mondtad, de így másodjára jobban leesett a poén.
2022. szept. 12. 08:14
8/22 anonim 

válasza:

Igen, csak irónia volt. Komolyra fordítva: Nem tudom milyen körökben mozogsz, de Magyarországon átlagon felülinek számít ennyi évesen egy saját lakás.
9/22 A kérdező kommentje:
Hát csak eszembe jutott hogy gyakornokként 23 évesen, 15-16 évesek beszóltak, hogy nincs lakásom.
2022. szept. 12. 08:24
10/22 anonim 

válasza:

Inkább az a gáz, hogy innen vársz valami visszajelzést. (Ráadásul olyan dologról, ami nem igazán eldönthető, kihez viszonyítsunk ugye). Keress emberi kapcsolatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!