Buktatok már komolyabb összeget bármilyen módon? Ha igen, mennyit? Vagy én vagyok csak ilyen luzer?
Figyelt kérdés
Én 20 ezret a mocsok tippmixen, de ezennel be is fejeztem végleg.2022. szept. 12. 07:00
1/8 anonim 

válasza:

Egyszer lenulláztam a szépen összegyűjtögetett 800$-os póker bankrollomat egy este alatt.
2/8 anonim 

válasza:

Volt sikertelen vállalkozásom, amivel buktam pár milliót.
Viszont legalább megtudtam, hogy hiába jó valami, ha nincs rá igény, akkor hiába csinálja az ember...
Nyilván a marketingen vérzett el, de már nem volt energia több lóvét beletenni.
3/8 anonim 

válasza:

800 dollart buktam mar pokeren en is egy este. De osszessegeben plusszal zartam a poker palyafutasomat
4/8 anonim 

válasza:

Volt már sikertelen vállalkozásom, és rossz tőzsdei befektetésem is, mindkettő milliókba került. Azért az összvagyonom max 10%a volt bukta egy ilyennel.
De más forrásból kitermeltem, és van sikeres vállalkozásom is, szóval no para. De azért rosszul esett nyilván.
5/8 anonim 

válasza:

A legnagyobb bukásaim a Netflix-hez kötődnek. Már vagy 10 ezer USD-t buktam jó piaci és elemzői várakozásokra "hallgatva"...
7/8 anonim 

válasza:

2 milliót buktam, meg 1.5 milliót mikor szüleim csak úgy elvették a pénzem. Azt hittem biztonságosabb lesz ott tárolni, mint férjem szüleinél, nagyot hibáztam.
8/8 Senior Séf 

válasza:

Lévén a naivitásig jó9ndulató csóka, előfordult már jópárszor, hogy átvertek. Mégse akarok megváltozni,mert szerintem élni csak így, jóhiszeműen érdemes, nem állandó gyanakvással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!