Au pair lennék, de van pár irreális félelmem?
21 éves lány vagyok. Tavasszal végzek technikumban. Utána szeretnék egy évre kiutazni au pair-nek, leginkább Angliába.
Viszont, van pár félelmem.
A legelső az, hogy mi van ha átverés és nem vár senki, amikor leszáll a gépem?
Vagy mi van ha átverés, mert hallottam olyat, hogy a kiutazó lànynak más férfiakat, vagy épp apukát kellett “szórakoztatnia”?
Vagy ha nem szerzek új ismerősöket és magányos leszek?
Vagy ugyan van jogsim, ami elvileg elvárás, szóval szerintem a család kocsiját kell majd vezetnem, de mi van ha összetöröm?
Magától a munkától nem riadok vissza. Simán kipucolom a kakiból a gyereket (van unokaöcsém), meg a takarítás sem borzaszt el.
+hányás fóbiás vagyok. A gyerekek meg néha hánynak.
Szerintetek azt meg lehet beszélni egy családdal, hogy mindent, de mindent ellátok, csak a hányós gyereket vagyok képtelen tisztába tenni, mert attól én is elhányom magam és pánikrohamot kapok, de olyat, hogy remegek és elájulok.
Ne menj AU pair-nek.
Nem neked való, ez látszik.
Túlagyalsz, nem megoldásokban gondolkodsz.
Végén még szexrabszolga lennél.
Hat, pedig muszáj mennem, mert nem látok más esélyt arra, hogy ingyen nyelvet tanuljak és más országban járjak. Mellesleg, szeretem a gyerekeket.
Az meg csak természetes, hogy valaki fél, amikor annyi rémsztorit hallott (a sikersztorik mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!