Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felnőtt hölgyek, férfiak, van...

Felnőtt hölgyek, férfiak, van itt közöttetek olyan, aki retteg a darazsaktól, méhektől, bögölytől?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta tart a dolog és nem tudom megmagyarázni, teljesen irreális félelem, de ha közelembe jön egy darázs, akkor kiabálok és elfutok. Megjegyzem, közel járok a negyvenhez. Hallottam már olyan válaszokat, hogy szembe kell nézni a félelemmel, de nekem ez nem menne. Anyukám sokat szokott velem veszekedni e miatt. Azt mondta, nagyon idegesítem ezzel, de nem tudok mit csinálni. Ha már meghallom a zümmögését, félelem kerít hatalmába.

Nyáron voltunk kint a Paskál strandon és anyukám mesélte, hogy ott volt egy hasonló lány, aki sikított, mikor meglátta a darazsat. Ez abban erősít meg, hogy talán nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

#irreális félelmek
2021. nov. 26. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Van megoldás a problémádra,Protect darázsirtó aeroszol.Én ezt szoktam hordani magamnál,mert allergiás vagyok rájuk.Ha meglátok csak egyet is,már kapom is elő a farzsebből és támadok.
2021. nov. 26. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy rettegek, de fogalmazzunk úgy, hogy tartózkodó tiszteletet tanusítok irányukban.:) Párszor csíptek meg e lények, az egyikből majdnem baleset lett, mert épp motort vezettem nagy sebességgel. Azt biztos tudod, hogy a sikítozás, kiabálás, csapokodás a lehető legrosszabb amit tehetsz. Jobb nyugton maradni, mert akkor nem fognak megcsípni csak úgy hobbiból.
2021. nov. 26. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Haverom 24 éves... Ugyanez van nála is. Nem sikít annyira, de rendesen elkezd menekülni :)
2021. nov. 27. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!