Gáz, ha félek a darazsaktól meg a repkedő állatoktól?
Figyelt kérdés
16/F vagyok.
Elég gáz, de nem tudtam kinőni a darazsaktól való iszonyatos félelmemet..
Igazából nem tudom miért félek tőlük, mert nem vagyok allergiás rájuk és csíptek már meg, de mégis, ha valami hirtelen repülő cuccot látok a közelembe, akkor elég csajos módon reagálok rá. Ez azt jelenti, hogy rosszabb esetben félreugrok és elkezdek csapkodni, jobb esetben csak iszonyat nagy feszültség árán, de visszafogott, határozott és gyors léptekkel eltávolodom a közeléből.
Ez akkor gáz, ha mondjuk éppen első randin vagyok és szembejön egy darázs. Oké, nem nagy szégyen, de alapból kicsit feminin vagyok + ugrálok a darazsaktól, így az első benyomás nem biztos, hogy pozitív lenne a csajban.
2016. szept. 13. 17:47
1/2 anonim válasza:
Kiskoromban sokszor megcsiptek egyszer azért mert kézzel csaptam le egyett kb 3évesen. Onnantol fogve én is kerültem őket 12évesen elég cikinek is tartottam ezért azt mondtam allergiás vagyok rá. Egy ideig használt aztán már ha csak nem az arcomban volt kinőttem és nem foglalkoztam a darazsakkal méhekkel.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. (Ezt mondom lányként) Jó látni, hogy vannak még rettegő fiúk, és nem csak én, meg pár lány éli meg ezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!