Ilyenkor mi a helyes?

Figyelt kérdés

Lelécelt a váltótársam. Vendéglátásról van szó, 11-12 órában.

Elvárná a főnököm, hogy 7 napot húzzak le egyben!

Én értem, hogy kiesés neki, ha nem nyit ki senki, de nekem is jár a pihenés. Ma már olyan ingerült és hajszolt vagyok, hogy a vendégekhez nem voltam kedves.

Ha meg megmondom neki, hogy nem jövök akkor többet, a fizetésemet nem adja ide.

2022. szept. 6. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem adja oda, a fizetés jár neked. Hacsak nem okosba' vagy foglalkoztatva, de akkor meg azért kell lelépni, mert ilyen esetekben nincs semmi a kezedben.
2022. szept. 6. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Értelmes ember nem megy olyan helyre dolgozni, ahol nem jelentik be teljes bérre.

Debil vagy kérdező?

2022. szept. 6. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:

De ki mondta, hogy nem jelentettek be teljes bérre?!

Az egészet nem akarja ideadni

2022. szept. 6. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Te meg funkcionális analfabéta vagy, ha nem érted,amit olvasol.
2022. szept. 6. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert ha bejelentett volna teljes bérre (vendéglátásban max 4 órás minimálbérre, nem bruttó 450-re), akkor nem beszélne hülyeséget a tulaj, mert megütheti a bokáját.

Lásd feljelentés az adott szervnél.

2022. szept. 6. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Feletettem 1 kérdést. Te kezdtél el személyeskedni és sértegetni. Ahogyan másokkal bánsz, az megmutatja, hogy te milyen ember vagy.
2022. szept. 6. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk. A bérpapírom a főnök által aláírt, céges bélyegzővel ellátott. Annyi van rajta, amit kapok.

Azzal fenyeget, hogy nem fogja odaadni. Az előző havit. Nem számlára szokta utalni. Hanem kp-ban és aláírom, hogy átvettem.

Tudom, hogy jogilag nem teheti meg,hogy nem adja oda.

Nem ez a kérdés. Hanem az, hogy mi lenne a helyes. Nem dolgoztathat látástól vakulásig

2022. szept. 6. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hét nap egyben nem annyira sok, ha egyszeri alkalomról van szó. Mondd meg a főnöknek, hogy oké, egy hétig csinálod, de jövő héten akkor 4 szabadnapot kérsz. Amennyiben ebbe nem megy bele, akkor maradsz a heti 5 napnál.
2022. szept. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!