CHF a legjobb választás, egyébként ha nem használod, akkor arany.
2022. szept. 3. 13:09
2/22 anonim válasza:
En forintban maximum csak infláció követő allampapìrt vennék ha most kellene döntenem. De ez én vagyok, mindenki döntsön saját velemenye szerint. Habar sokkal jobb döntés lett volna ha 1-2 evvel ezelőtt mindent eurora valtok.
2022. szept. 3. 13:53
3/22 anonim válasza:
Bitcoin
2022. szept. 3. 13:56
4/22 anonim válasza:
Dogecoin, Ethereum.
2022. szept. 3. 14:10
5/22 anonim válasza:
Szerintem a legjobb arány 60% részvény, 40% kötvény, utóbbira jó a prémium állampapír, mert viszonylag könnyen hozzáférhető és valamelyest csökkenti az inflációt hatását.
A tőzsde viszont előképzettséget igényel, amellyel ha nem rendelkezel, nem szabad belevágni mert hatalmas bukó lehet.
Youtubeon az elemzésközpontnak nagyon jó videói vannak, de más hasznos előadó is van. Ha nem sajnálod az időt arra, hogy jövőben sikeres befektető légy, megéri foglalkozni vele!
2022. szept. 3. 14:12
6/22 anonim válasza:
Életkorodtól, pénzügyi terveidtől, pénzügyi tudásodtól függ a dolog.
De az 5-ös válaszoló véleménye alapvetően jó megközelítés. 60% részvény, 40 % kötvény egy klasszikus befektetői pozíció.
2022. szept. 3. 17:40
7/22 anonim válasza:
Aki lepontozott az igazán elárulhatná, hogy mi a baj a CHF-el és az arannyal. Ugyanis ez a kettő az, aminek fixen értéke van és lesz is mindig. CHF, ha használja a pénzét, arany, ha nem használja (mert bármikor eladhatja és pénzzé teheti úgy, hogy a betett pénz értéke megmarad).
2022. szept. 3. 17:44
8/22 anonim válasza:
#7: Olvass el 2-3 befektetésekkel kapcsolatos könyvet, és meg tudod mi a baj a válaszoddal.
2022. szept. 3. 17:47
9/22 anonim válasza:
Értem, tehát te magad sem tudod, csak nyomod a pirosat és hivatkozol olyan könyvekre, amiket sok évvel ezelőtt az AKKORI gazdasági helyzetben írtak meg... Gondolom az a bajod, hogy volt egy időszak, amikor bedőlt a CHF, csakhogy annak az esélye, hogy az ismét megismétlődjön gyakorlatilag 0.00%.
2022. szept. 3. 18:05
10/22 anonim válasza:
#9: A befektetés fogalma ott kezdődik, hogy valamiféle hozamot fizet neked. A CHF ugyanúgy inflálódik, az egy dolog hogy a forint még jobban. A CHF pocsék befektetés hosszútávon, ahogyan bármilyen más devizában is ücsörögni 1000 évig. Ezek alapvető tézisek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!