Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Válságból lehet profitálni?...

Válságból lehet profitálni? Te várod a nagy visszaesést?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy akkor kell vásárolni (pl részvényt, ingatlant) amikor "vér folyik az utcán". Ha a jelenlegi gazdasági problémák nem oldódnak meg, csőd-és megszorításhullám indul be, akkor a biztos, jól fizető munkahellyel rendelkezők akár jól is járhatnak? A válság nyilván nem érint mindenkit, vannak és lesznek is olyan cégek, amiknek ekkor is megy a szekér (vagy éppen ekkor megy igazán), az ott dolgozók ekkor is inflációkövető emelést kapnak. Ha pedig neked van, másnak nincs, azt a helyzetet ki lehet használni, nem?

Te örülnél egy munkanélküliséggel és megszorításokkal járó válságnak? Hogyan terveznél profitálni belőle? Milyen szektorban dolgozól, hogy Téged nem érint?

2022. szept. 2. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy válságban profitálj az kell, hogy téged ne érintsen, illetve a jó időkben spóroltál, felhalmoztál, amikor mindenki költekezett. Én így tettem, de nem kívánok másoknak nehézséget, akkor sem. Mindemellett tudtam, hogy ez is el fog jönni, mert közgazdász vagyok. Gazdasági ciklusok váltják egymást.
2022. szept. 2. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Tíz-15 éve is volt gazdasági válság, ami hullámszerűen érintett szinte mindenkit előbb vagy utóbb de valamennyire mindenkihez elgyűrűzött.

Annyira nem várom, de túlélhető és néha nem is rossz ha van ilyen is.

2022. szept. 2. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
mások kárán élősködni erre lenne eszed te szégyentelen.
2022. szept. 2. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
#3 ha mi csináljuk probléma, ha az állam vagy cégek csinálják ezt, akkor nem probléma?
2022. szept. 2. 18:07
 5/8 Fsms ***** válasza:
59%
Lehet ha shortolod az indexeket, részvényeket, illetve menekülő devizában tartod a pénzed.
2022. szept. 2. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Shortolsz lefele, longolsz fel. Eleg egyszeru...
2022. szept. 2. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos nincs elég tôkém, hogy jól járjak egy ilyen helyzetben. Inkább azt tartom aggasztónak, hogy erre kell spekulálni már a társadalom egy nagy részének, mert ellehetetlenítették és más utat már nem lát arra, hogy vagyont szerezzen.
2022. szept. 3. 08:18
 8/8 valaki : ***** válasza:
100%

Én a lakásárak leesésében reménykedem. Ez nem másokon élősödés, ez a pofátlanságnak vetne véget, ha eljön. A tudatlan pofátlanságnak. Mert szerintem most élősködik az, akinek van valami külterületen lévő, düledező sz*rja, aztán gondolkodik, hogy hmmmmm... Most magasak az ingatlanárak, bármennyit elkérhetek, nincs határ! Aztán felt*ssza a romhalmazár 36 millió forintért a Facebookra. Meg persze senki se veszi, de na...

Inkább korrekt lakásárakban reménykedem, úgy mondom.

2022. szept. 4. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!