Informatikusok, műszaki mérnökök! Ti érzitek a gazdasági visszaesést?
Figyelt kérdés
Én mérnök vagyok, ebben az évben kaptam 20% fizetésemelést és egy jelentősebb prémiumot. Persze az infláció+euró/forint árfolyam miatt reálértékben nem vagyok előrébb, de hátrébb sem. Továbbra is sok a megrendelés. Nálatok mi a helyzet?2022. júl. 12. 18:33
1/9 anonim válasza:
Ugyanez: 23% emelés, nagyon sok a meló.
2/9 anonim válasza:
Kisebb hullámvölgy van jelenleg, max heti 3 megkeresést kapok linkedinen recruiterektől és fizetésben is csak 30-40 százalékkal ajánlanak az épp aktuális fölé.
3/9 anonim válasza:
Nem igazán, 2008-2009 ben sem éreztem.
4/9 anonim válasza:
Annyiban érzem, amit 2-es ír, valamivel kevesebb a megkeresés. Illetve többen panaszkodnak körülöttem.
5/9 anonim válasza:
Mérnök vagyok, az inflációt én is megérzem persze, pont idén télen váltottam, szóval csak a pénz miatt jelenleg nem szeretnék. De ha januárig nincs jelentős emelés, akkor váltanom kell.
6/9 anonim válasza:
Persze hogy érzem. Attól, hogy jól keresek, még nekem is drágább minden a boltban. Szerencsére nekem max azon látszik, hogy mennyi megy a megtakarításba, nem azon, hogy mit eszek hó végén.
7/9 anonim válasza:
Dollarban kapom a fizetest szoval a forint gyengules miatt ugymond egyre tobbet keresek, az teny h latom en is hogy a recruitement nalunk is mas cegeknel is kezd belassulni
8/9 anonim válasza:
A boltokban és az élelmiszerárakon tapasztalom az inflációt de ahogy feljebb írták nekem is csak annyi változott, hogy egy hónapban kicsit kevesebbet teszek félre az eddigi életvitelemre nincs hatással
9/9 anonim válasza:
A tavaly még aktívan toborzó cégek 70-80%-a vissza sem ír, vagy egyből elutasítja az embereket. (A hirdetést persze többségük lusta levenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!