Kolbaszorszagba menj, ott kolbaszbol van a kerites is
2022. aug. 31. 21:42
2/11 anonim válasza:
Öööö.... most akkor közgazdász vagy, vagy érettségid van???
Ellentmondást érzek.
Csak ott tudsz bármit kezdeni, ahol beszéled a nyelvet.
Anglia kiesik - brexit.
Németet tornázd fel felsőfokra. De még akkor is bele kell tanulnod az illető ország gazdasági törvényeibe, egyéb speciális dolgokba.
2022. aug. 31. 21:43
3/11 A kérdező kommentje:
#1 A német fizetések az 5szöröse a magyarnak. Biztos jobban élnek az emberek...
#2 Szerinted egy corvinusos, bme-s, bge-s diploma mit ad?
2022. aug. 31. 21:51
4/11 anonim válasza:
2: milyen szakon végeztél az egyetemen. Ha pl. pénzügy-számvitel, akkor elég sokmindent újra kell tanulnod Ausztriában, Németországban
2022. aug. 31. 21:54
5/11 anonim válasza:
#3 Menj. Isten áldjon, soha ne is gyere vissza.
2022. aug. 31. 22:16
6/11 anonim válasza:
2012-ben költöztem ki, a magánnyugdíjpénztáras rablás után. Azóta fel milliárdos vagyont építettem a semmiből. Magyarországon szó szerint nem létezik a pozíció, amiben dolgozom.
Egy pillanatra sem bántam meg, hogy eljöttem. Végre van jövőképem és nem változtatják havonta az adózási szabályokat.
2022. aug. 31. 22:47
7/11 anonim válasza:
Kedves kérdező én jelenleg nettó 850 ezret keresek mint hálózat mérnök,tudós küldeni azokat a német hálózat mérnök állás hirdetéseket ahol ennek 5 szoroset megkapom? Előre is nagyon köszönöm!
2022. aug. 31. 23:01
8/11 anonim válasza:
#7 én sima designerként háromszor annyit keresek, mint te. Az jó lesz, vagy csak az ötszörös szorzóra mész?
2022. aug. 31. 23:06
9/11 anonim válasza:
#8 nem a 7. válaszadó vagyok, de háromszoros bérért én biztosan nem mennék ki egy olyan országba élni, ahol a lakhatás, szolgáltatások valamint a magánklinikai vizsgálatok és beavatkozások árai közel 7-8x drágábbak, mint itthon. Legalább az itthoni fizetésem tízszeresét kellene megkeresnem kint, hogy egyáltalán érdemes lenne elgondolkoznom a kiköltözésen. Én contractorként dolgozok külföldi cégnek teljes remote Cloud területen, több faktortól függ a fizetésem, de általában 2.2 - 2.8M között mozog, szóval ha a jelenlegi 2.5 milliós németországi kereseted megemelkedik 25 millióra egy hónapban, akkor kérlek jelezd számomra.
2022. szept. 1. 06:53
10/11 anonim válasza:
Ez 7-8x szorzó nagyon irreális ám, látszik, hogy bevetted a haldokló nyugat mantrát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!