Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen futárral szemben?

Figyelt kérdés

nevezetesen arról van szó, hogy a futár önkényesen úgy dönt, ha épp nem ér el első próbálkozáskor, hogy átadja a szomszédomnak a csomagot, viszont én ezt nem szeretném, és hiába kértem meg rá, annyi volt a válasza, ha elér nekem adja ha nem akkor nem, mivel ha ő vissza viszi az neki deficite. viszont ez nem így működik, mert nekik kétszer meg kell kísérelni a kézbesítést. én fizettem a szolgáltatásért, és nem azért hogy egy másik címre kézbesítse csak azért mert neki így fekszik.

gls egyébként

hol lehet ez ügyben panaszt tenni? mit tehetek?

2022. aug. 29. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
GLS ügyfélszolgálat.
2022. aug. 29. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom, hogy hiába tettem panaszt, semmi nem változott.

Igaz, az nem GLS volt.

Legalább a GLS-nél megvan az a lehetőség, hogy akkorra ütemezed a csomag kézbesítését, amikor neked jó.

Élj ezzel a lehetőséggel.

2022. aug. 29. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet, érdemben nem sok mindent tudsz tenni. Két lehetőség van, amivel ki tudod ezt kerülni: vagy utánvétesként kéred a csomagot, és akkor kénytelen lesz neked adni, mert a szomszéd lehet, hogy átveszi, de fizetni érte nem fog, vagy csomagpontra kéred.
2022. aug. 29. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer játszd el, hogy nem kaptad meg a csomagot
2022. aug. 29. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se azért tegyél panaszt, hogy másnak adta, hanem hogy nem kaptad meg. Aztán ha leverik rajta, mert ugye nem a te aláírásod lesz az átvételin, akkor majd meggondolja magát.
2022. aug. 29. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvendj hogy megkapod. Sok helyen azt mondjak kihozzak, kozbe nem es leeht jarni utana...
2022. aug. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!