Raklapok visszaküldése postával vagy futárral megoldható?
150 kilometerre visszavinni a raklapot? Hat nem tudom ebbe hogyan sikerult beleugrani, de jo nagy hulyeseg volt.
Tehertaxi a te megoldasod, nem lesz olcso, bar tobb ceg is foglalkozik ilyesmivel.
Bérelj egy furgont egy fél napra és vidd vissza a raklapokat. A raklapokért 65 ezer Ft-ot kapsz, a furgon kb 10000 meg kell valamennyi üzemanyagra.
Másik megoldás lehet, hogyha van a leadási helyhez közeli raklapos cég, akkor rendelj tőlük 13 raklapot normális áron a leadási helyre és beszéld meg, hogy így "juttatod vissza" a 13 raklapodat (amit meg eladsz helyben)
Persze, futár elviszi, ezért van. Nyílván nem lesz olcsó, de olyan nincs, hogy nem viszik el. Hidd el ha más nem akkor tréleren elviszik 100.000Ftért :D autókat is elvisznek így A ból B be.
Én egyébként a helyedben eladnám helyben. Nekem is volt rengeteg raklapom építkezés után, 10ezer/darab, egyből megvették, el is jöttek értük és felrakták a kocsi tetejére lekötve. 1m3 cserép volt rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!