Most hogy ekkora az infláció, boldog-boldogtalan ingatlanba menekíti a pénzét, még drágábbak lesznek az ingatlanok?
Én pont abban reménykedek hogy az embereknek elfogy a pénze és eladják az ingatlant hogy legyen cash pl kajára, lehet hogy végre olcsóbbak lesznek.
(Nem "hiszek benne" hogy ez lesz, csak "reménykedek".)
Én most nem vennék ingatlant. Szerintem hamarosan bedől az ingatlanpiac. Az állam be fogja fagyasztani a CSOK-ot és hasonlókat, mert nincs pénz. A pénzünk elértéktelenedik, a fiatalok nem fogják tudni fizetni az egyre dráguló hiteleket, és a bank el fogja árverezni a házukat. Az ingatlanárak szerintem inkább lefelé fognak menni a közeljövőben.
Egyébként meg egy ingatlannak vannak költségei, kommunális adó, akkor is kell fűteni, ha nem lakik benne senki, ami a mostani rezsiárak mellett őrültség. Persze ki is lehet adni, de nekem az összes ismerősöm, aki kiadott lakást, mint ráfázott. Vannak olyan emberek, akik abból élnek, hogy 3 havonta másik lakásba mennek, és nem fizetnek. Perelni nem fogsz ennyi pénzért, ráadásul ha gyerekük is van, télen még a rendőrség sem teszi ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!