A mai tippmix kínálatból ki tud egy fix tippet mondani, amivel biztosan nyerek? Bármilyen sport, bármilyen kimenetelt, csak bejöjjön
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 18:49
1/12 anonim válasza:
Felulrol a harmadik, es rakd meg minimum szazezerrel.
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. 100 ezret akarok tenni.
2022. aug. 28. 19:03
3/12 anonim válasza:
Nem vicces, szanalmas. Egyfelol az, hogy azt kepzeled majd parancsszora nyerni fogsz, masfelol hogy szerinted van 'tuti tipp'.
4/12 anonim válasza:
és honnan tudod, hogy hihetsz annak a vadidegennek? Mi van ha mégse jön be a tippje? ha kapsz 4 -5 választ, ami alapján fogsz dönteni?
5/12 anonim válasza:
Fiorentina - Napoli legalább 3 gól, legalább 9 szöglet és legalább 4 lap.
6/12 A kérdező kommentje:
5...akkor már mehet is a kukába. 0 helyzet, 0 kapura lövés, 0 gól 45 perc alatt... De a csöves psg viszi az enyémet is...
2022. aug. 28. 21:34
7/12 anonim válasza:
Tipp mixben csak olyan mecs fix, ahol mindkét felet lefizetted. Nem véletlenül hívják szerencsejátéknak, ettől pénzt ne várj, csak kis tételben éri meg, amennyiben szórakoztat.
8/12 A kérdező kommentje:
Én is ma befejeztem. Ez egy mocskos pénznyelő. Aki azt mondja, tippmix ből gazdagodott meg, az hazudik. Ha véletlenül nyerek is 200 forintot az egyik nap, a másik nap a tízszeresét bukom. Lehetetlen pozitívan kijonni. Befejeztem. Ráadásul a jövő hét végi fizetésig szerettem volna pár ezer forintot nyerni kajára, de még a maradék is elment, így marad a víz és a száraz kenyér :(
2022. aug. 28. 21:48
9/12 anonim válasza:
Igen, egyre inkább úgy tűnik, hogy a tippem nem jön be. (Fiorentina - Napoli)
10/12 anonim válasza:
Ha már ennyire szerencsejáték, abból a pénzből inkább shortolj/longolj valamit tőkeáttétel crypto piacon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!