Most, a brexit után, mennyi eséllyel lehet munkát kapni IT szektorban Angliában?
Figyelt kérdés
IT project manager vagyok, egy ismerősöm kint él. Pályázgatok, de egyelőre nem hívtak még interjúra sem. Valakinek tapasztalat?2022. aug. 26. 09:35
11/17 anonim 

válasza:

Nem teljesen, dolgoztam az EPAMnak nyugat europában (Svájc), teljesen jó fizut kaptam ottani mérce szerint is. (nagyjából a szakmai szintemhez tartozó fizunak 10%-kal volt feljebb a felső határa, szóval máshol addig lehetett volna elmenni)
12/17 anonim 

válasza:

Mennyit kaptál és hány év tapasztalattal?
13/17 A kérdező kommentje:
#10-es-még ha így is van, ugródeszkának jó lehet egy ilyen cég egy külföldi országban. Utána valószínűleg sokkal szívesebben vesz át egy másik, esetleg magasabb bért adó cég, ha már az adott országban szereztél tapasztalatot. #9-es - köszi a tippet!
2022. aug. 26. 18:15
14/17 anonim 

válasza:

120k CHF-et kaptam 9 évvel, ebben a kategóriában a területemen ez teljesen átlagos volt akkor.
15/17 anonim 

válasza:

Akkor ezt nem ertem:
"nagyjából a szakmai szintemhez tartozó fizunak 10%-kal volt feljebb a felső határa, szóval máshol addig lehetett volna elmenni"
Vagy ugy erted a szakmai szintedhez tartozot, hogy ilyen EPAM szinvonalu cegeknel?
16/17 anonim 

válasza:

Úgy értem, hogy azon a senioritási szinten meg szakmai vonalon ahol akkoriban voltam, az elérhető maximum fizu a piacon olyan 130k CHF lett volna. Nemcsak EPAM színvonalú cégeknél, hanem úgy összességében. Ehhez képest az EPAM adott 120at, szóval volt olyan 10% difi.
17/17 anonim 

válasza:

Ja, azt hittem fejleszto vagy, azert nem ertettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!