Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most, a brexit után, mennyi...

Most, a brexit után, mennyi eséllyel lehet munkát kapni IT szektorban Angliában?

Figyelt kérdés
IT project manager vagyok, egy ismerősöm kint él. Pályázgatok, de egyelőre nem hívtak még interjúra sem. Valakinek tapasztalat?
2022. aug. 26. 09:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Altalanossagban nagy esellyel. Most a hiring freeze miatt kisebbel.

Mondjuk en fejleszto vagyok, de pont interjuzok londoni es amszterdami ceggel is.

2022. aug. 26. 09:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Hiring freeze van? Általánosságban, vagy csak bizonyos cégeknél?
2022. aug. 26. 09:45
 3/17 anonim ***** válasza:
A legtobb nagy tech cegnel. FAANG-bol pl. csak Amazonnal nincs.
2022. aug. 26. 09:57
 4/17 anonim ***** válasza:

IT-ban továbbra is könnyebb munkát kapni, mint bármilyen másik területen.

"A legtobb nagy tech cegnel. FAANG-bol pl. csak Amazonnal nincs."

Ahhoz képest engem kerestek a héten facebook és google részéről is.

2022. aug. 26. 10:01
 5/17 anonim ***** válasza:
#4 Google interjuztat tovabbra is, de megallsz team matching phase-ben, mert nincs headcount a csapatoknal, Facebooknal pedig csak L6+ szinten van felvetel.
2022. aug. 26. 10:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy menedzser vagy. Nem igazán szeretnek "gyütt-ment" migránst ilyen pozícióba felvenni, maximum ha nincs helyi.
2022. aug. 26. 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:

A hiring freezet megerősítem, nem FAANG, de nagy multinál dolgozom, volt kollégák máshonnan ugyanezt mesélik. Vicc az, hogy az interjúk továbbra is mennek, hetente bombáznak minket, hogy referráljuk az ismerőseinket, de közben meg év végéig headcount freeze van, sőt, egyes csapatokban a lelépő embereket sem pótolják.

Nem szívesen lennék most álláskereső fejlesztő.

2022. aug. 26. 12:01
 8/17 A kérdező kommentje:
˛#6-os a PM nem menedzseri pozíció, csak a neve az.
2022. aug. 26. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Probald meg az Epam Uk-t meg a hasonlo outsourcing cegeket, azoknal mindig rengeteg allas van, pm is szokott lenni boven.
2022. aug. 26. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 cserébe kelet európai fizetést kapsz nyugaton, nem nagy buli.
2022. aug. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!