A kriptósok hogy reagáltak, hogy 21 millióról 8,6-re
esett a BTC Bitcoin értéke? - Ismerősömék decemberben
vettek, most 2 évvel halasztják a gyerekvállalást, és
kb. válnak...
Figyelt kérdés
Egy informatikus ismerősöm még karácsonykor győzködött, hogy vegyek BTC-t, mert: "1 hónapja 21 millió volt, most meg csak 16, hatalmas üzlet, most kell venni..."
Aztán ma összefutottam velük, a csaj elég csalódott volt, hogy az idénre tervezett gyerekvállalást 2 évvel elhalasztják (32 éves a csaj, még nincs gyerek), a srác persze jött azzal, hogy lesz ez 30 millió is, a csaj meg ahogy nézett, kb. idén válnak is vagy valaki megcsal valakit...
Másoknál hogy alakult? - Romba dőlt minden, veszekedés, stb. vagy bizakodva várják, hogy feljebb menjen az ára?
2022. aug. 21. 20:45
1/9 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok nekik.
Engem nem érdekel. Csak annyi pénzem van benne, amit ha elveszítek se érzem meg. Emiatt nem változik az életem, nem kell elhalasztanom semmit.
2022. aug. 21. 21:05
2/9 anonim válasza:
A cryto mindig is nagy kockázatú befektetés volt. A tőkéd akkora részét szabad belefektetni, ami nem zavar, ha elveszted.
Aki a teljes vagyonát beletette az hülye.
2022. aug. 21. 21:16
3/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem toltál bele 30 milliót (hogy 50 legyen, és tudjatok kertes házat venni), ami a mostani 16-ból esélytelen...
2022. aug. 21. 21:17
4/9 anonim válasza:
Amikor csúcson volt, világosan elmondták, hogy ki fog pukkadni a lufi. Aki bent maradt pont meg is érdemli, azok a hülyék akik meg még mindíg reménykednek már nem is értem. Kb lottózni is értelmesebb.
2022. aug. 21. 21:21
5/9 anonim válasza:
Házat szerencsére nem egy szerencsejátékból terveztem venni, ami vagy bejön vagy nem. Van más üzletem is, ami havi stabil pénzt hoz, amiből telik a házra.
2022. aug. 21. 21:32
6/9 anonim válasza:
Itt csak az járt jól aki az elején vett fillérekért vagy bányászott a lusta laptopján 12-13 éve. Én ilyeneket nem mernék csinálni. Bátor ember az ismerősöd. Most már nem tud mást tenni hogy tartja és reménykedik. Minden ilyen dologban csak az jár jól aki már az elején benne van.
2022. aug. 21. 22:32
7/9 anonim válasza:
Egyébként meg nem fektet be ebbe Magyarországon olyan sok ember mint ahogy azt a neten állítják. Sőt inkább kevés. A legtöbb ember akit ismerek még mindig azt sem tudják mi az a bitcoin vagy a kriptovaluták. Most ráadásul jön a nyomor, akinek van még lehet az is eladja így még jobban be fog zuhani. Szerintem.
2022. aug. 21. 23:06
8/9 anonim válasza:
Ismerosod nagy gyoker :)) meg is erdemlik a valast is a komoly kapcsolatot is. Nekem ennel boven tobb van benne, de aki a befekteteseket nem tudja helyen kezelni annak mindegy hogy kripto, ingatan vagy barmi, igyis ugyis vagy valaki kibaxik veluk vagy ok magukkal. Ha nem kripto lett volna akkor gamestop ha nem gamestop akkor valami specko befektetes amit az ismros ismerose ajanlott volna... A szanalom csucspontja minden szempontbol.
2022. aug. 22. 00:21
9/9 anonim válasza:
Az okosak időben eladták, hogy a mélyponton újravegyék. Persze ehhez érteni is kell, nem csak ész nélkül beleugrani a dolgokba. Daytraderek meg kb leszarják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!