Ha neten valaki árul valamit, az áru hogyan jut el a vevőig?
Ha valaki facebookon tesz fel hirdetést, mondjuk könyvről vagy koszorúról. Akkor azt postázni szokás vagy személyes átvétel történik.
Jófogáson, ugyan ez, hogy történik?

Ahogy megbeszélitek. Én jobban szeretem személyesen átadni, oda szoktam írni, hogy hol van erre lehetőség. De ha valakinek fel kéne adnom akkor csakis a Foxpost jöhet nálam szóba utánvétellel.
De más meg csak postán előre utalás esetén küld csomagot. Míg valaki teljesen elzárkózik a feladástól.
Írj rá az eladó(k)ra, hogy ők ezt hogyan szokták.

Az eladó általában megjelöli azokat az opciókat, ami neki (vagy az eladni kívánt dolognak) megfelel.
Pl. egy biciklit lehet postázni, de nem éri meg, mert a vevő nem fog kifizetni plusz sokezer forintot a vételár mellé. De ha 500 Ft-ért árulsz egy könyvet, azért nem fog az ország másik végéből ideutazni a vevő, ebben az esetben a postázás a jó választás.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!