Van itt olyan,akinek zéró hitel nélkül sikerült ingatlant vennie magának? Hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 09:47
31/44 anonim 

válasza:

Vokt egy szuk kis res, amikor a lakasok ara mar megugrott, de a hazake meg csak kisse emelkedett. Ez lehetett kb 5 eve.. ismerosom a lakasat varosban eladta 16 misiert, es a mellette levo faluban a hazat megvette 13misiert (ez jo vetel volt akkor kb 16ert mentek ezek). 100nm 80as evekbeli, csak tegla haz. Most ezek ott mennek 35misiert. Viszont a lakása ara amit akkor 16ert adott el, nem szarnyalt el annyira, most erne kb 25ot
32/44 Barbell Deadlift 

válasza:

23-as válaszoló, én nem egészen értem, hogy mi a problémád, meg hogy ki nézett le.
Én leírtam, hogy a kérdező mire gondolhatott, és nem az érdekli, hogy 1923 nyarán hogy vettél lakást, hanem hogy aki mostanában (vagy CSOK óta) vásárolt, az hogy oldotta meg hitel nélkül. Aki szerint meg ez béna következtetés, az írja csak le nyugodtan a mostani helyzetben teljesen irreleváns példáját :)
33/44 anonim 

válasza:

Senkit nem érdekel ez, csak téged. Mint ahogy többen írtuk, ha valakit ez érdekel, akkor úgy teszi fel a kérdést. Most is ugyanúgy veszi mindenki, mint 5 éve, ami szerinted 1926-ban volt, de ne zavarjon, keresd csak a kifogásokat :)
34/44 Barbell Deadlift 

válasza:

A kommentekből ítélve más is így értelmezte, úgyhogy ha csak nem a fejedben a hangok mondták, inkább nyugodj le ;)
35/44 anonim 

válasza:

Akkor olvasd el mégegyszer barátom, ne égesd magad feleslegesen :)
36/44 Barbell Deadlift 

válasza:

Csak ketten írták le ugyan azt, de nem baj, erőlködj tovább. Már alapból nem értem, hogy miért pattogsz ezen a dolgon. Ha az asszony nem enged otthon szóhoz jutni, ne itt éld ki magad.
37/44 anonim 

válasza:

Szerinted ezzel a személyeskedéssel elérsz valamit, ha már beégtél és egy darab érved sincs? :) ne vergődj már ennyire
38/44 anonim 

válasza:

"Kedves" akarki 🙃
Akit lebenaztal, az en vagyok, es en csak a 27es kommentet irtam.
39/44 Barbell Deadlift 

válasza:

De volt érvem, le is írtam, hogy mi az.
Kérd meg az asszonyt, hogy olvassa fel hangosan, hátha úgy felfogod :)
40/44 anonim 

válasza:

Majd 2 hónapig gondolkoztál ezen a frappáns válaszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!