Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan,akinek zéró...

Van itt olyan,akinek zéró hitel nélkül sikerült ingatlant vennie magának? Hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 09:47
1 2 3 4 5
 21/44 Barbell Deadlift ***** válasza:
27%
Szerintem a kérdezőt nem az érdekli, hogy aki 10 éve informatikus, az hogy tudott 4 éve lakást venni 8 millióért, hitel nélkül. Hanem az, hogy az akkor 8 milliót, most 40 milliót érő lakást hogy lehet kifizetni átlag bérből, hitel nélkül.
2022. aug. 22. 00:53
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
hát erről lemaradt akkor, ilyen a világ...
2022. aug. 22. 01:08
 23/44 anonim ***** válasza:
69%

Mert 2016-ban mi annyira tudtuk, hogy később ennyire felmennek az ingatlanok és hogy jó döntést hozunk, ha merünk kockáztatni. Utólag nagyon könnyű ám ezt minősíteni meg lenézni :)

Az, hogy ő nem élt vagy fiatal volt a világválságkor, nem a mi bajunk. Meg az sem, hogy azóta ennyire felmentek az árak és ma már hitel kell egy ugyanakkora lakás megvételéhez. Ez van.

Ezek a kérdések teljesen feleslegesek, mert s kérdező olyan választ vár, hogy minimális fizetés mellett, persze semmiről nem akar közbe lemondani, hitel nélkül akar egy nagy lakást egyedülállóként, mert neki az jár….

2022. aug. 22. 06:49
 24/44 anonim ***** válasza:
74%
Utolso, szerintem total nem errol van szo. Szimplán kivancsi, hogy aki z elmult 2-3 evben meg tudta tenni a vasarlast, annak hogyan volt annyi penze...semmi irigyseg nincs benne.. en is kivancsi voltam, hogy lehet az, h 8 baratom is ilyen olyan 50 millios ingatlanokba koltozott be, holott semmivel nem tanult/dolgozott tobbet mint en. Meg is kaptam a valaszt, öröklés, szuloi segitseg, de igen, a legtobbnel az sokat szamitott h 7-8 eve nagyon olcson vettek lakast, es most kiszallnak belole. Ez van. En nem irigykedem, de kivancsi voltam. Majd "most" a valsag utan azok jarnak jol akik szerencsesen fektetnek be, nem vesztenek az inflacioval tul sokat, es szepen a fellendules kezdo szakaszaban megcsipik amit meg lehet.. lehet ez 10 ev is meg, ki tudja..
2022. aug. 22. 08:26
 25/44 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez érdekelné, akkor tegye fel úgy a kérdést. Nem tudtuk, hogy csak az érdekli, hogy jelen pillanatba ki hogy tudja megvenni a lakást/házat.
2022. aug. 22. 08:57
 26/44 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintem a kérdezőt nem az érdekli ... Hanem az"

Akkor azt kerdezte volna?

2022. aug. 22. 10:15
 27/44 anonim ***** válasza:
38%
Hat nem tudom.. szerintem evidens, hogyha a mai gazdasagi helyzetet nezzuk, nem az ez elott 10evvel tortent vasarlasokra kivancsi :)
2022. aug. 22. 10:26
 28/44 anonim ***** válasza:
75%
Nem, ilyen idióta feltételezés nem evidens, szimplán béna következtetés
2022. aug. 22. 10:41
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Az marad ki mindig az egyenletből, hogy aki átmeneti lépcsőként vásárolt meg 5-7 éve egy kisebb lakást és most menne tovább, az nem hogy nyert az akkori ügyletén, hanem konkrétan ugyanott toporog. Amikor mi vettük a lakásunkat, tudtuk, hogy max 7 évig szolgál ki minket. Akkor ez 16 millió volt, egy újépítésű ház 30-32 körül ment. (Akkor jött be a CSOK, ami még ért is valamit...)

Most lehet, hogy a lakásunk 40-et ér, de helyben egy nem is új építésű, csak jó kaliberekkel megáldott ház 80-nál kezdőik. Ha a kettő különbségét nézem, akkor és most, akkor én olyan jól jártam? Végülis jól, mert most nem 80-at kell előteremtenem, csak 40 milliót,

ha a gyerekeimmel élhető méretű helyre akarok menni. :D

2022. aug. 22. 11:23
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 évvel ezelőtt a szüleim vettek egy kis 1,5 szobás lakást.

Vidéken Miskolcon, akkor 6,5 millió forintért, most érhet reálisan kb. 12-15 milliót

Nagyon örülök neki,mert elképzelni se tudom,hogyan tudnék most lakást venni a nettó 230 ezres fizetésemből.

2022. aug. 22. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!