Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki segítsen, mi tévő legyek?

Valaki segítsen, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem is tudom hol kezdjem, valahogy kicsúszott minden a talpam alól, teljesen tanácstalan vagyok mi tévő legyek, egyszerűen teljesen kifogytam a pénzemből és itt vannak a számlák, meg mi egysmás amit ki kéne hogy fizessek, de már nem bírom, napi 14 órákat dolgozom és fizetést is csak hónap végén kapok, de azt sem eleget sajnos, ami pénz jön az megy is szinte úgy ahogy van. Úgy érzem hogy nem bírom tovább ezt az egészet, tönkre ment az életem teljesen.

#Padlonvagyok
2022. aug. 10. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fizetésed nem elég a megélhetéshez, két választásod van. Vagy munkahelyet váltasz több pénzért, vagy mellékállást vállalsz. Amúgy ha 14 órás munkáért ennyi keveset kapsz, keress mást. Most jön a megemelt rezsi, azt sem tudod fizetni, elárverezik a lakásodat, váltanod kell.
2022. aug. 10. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ismerek olyat, aki nagyon rendes ember, de nem tudja a pénzt kezelni, mikor sokat kereset, a nettó 400 ezer is kifolyt a kezéből, utolsó héten kölcsönkéregetett. Elképzelhető, hogy egy füzetbe el kéne kezdened írni, pontosan melyik nap mit vásároltál.
2022. aug. 10. 12:55
 3/10 anonim válasza:
87%
Mért dolgozol még ott ha,14 óráért kevés fizetèst kapsz ??? Mért nem váltást?most van munkalehetőség válogathatsz
2022. aug. 10. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy ha hó közepén kell a számlákat fizetni, akkor mi az, amitől a hónap első pár napjában elfogy minden pénzed?
2022. aug. 10. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Saját házadban-lakásodba élsz? Van külön nyíló szobád a sajátodon kívül? Rezsivel együtt 100 ezerért ki tudod adni. Ha az a százas sem segít rajtad, akkor valami a pénzköltési szokásaiddal nem stimmel. Ha meg uzsorástól szoktál kölcsönt felvenni, akkor semmi sem segíthet rajtad. Abból nincsen kiút.
2022. aug. 10. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Válts munkahelyet, tedd le a cigit, ne fogyassz alkoholt, ne járj bulizni, ne járj moziba/kàvézóba. Ha tudod az autót is tedd le, ha van, mert az is viszi a pénzt.

Enni lehet paprikás krumplit, lebbencslevest, meg slambucot is. Ezek olcsóbb ételek. Az árakat is jobb megnézni, sokszor a multi drágább, mint a maszek bolt. Nálunk a falusi maszek bolt jóval olcsóbb, mint a Tesco és társai.

Ha váltottàl mellette vállalhatatsz, ha tudsz mellékàllást is. Én 24/48 mellett például burkolni jártam, mert burkoló az egyik szakmám.

A villanybojler teljesítményét vedd lentebb, a gázzal is spórolj, a tv-t nyugodtan vissza lehet mondani, és nem kell fizetni. Előfizetéses kártya helyett legyen feltöltős kártyád, és a havi 3000 forintot oszd be rá. Ami nem kell meg add el a házból. Én is megszabadultam már sok felesleges kacattól.

Boltból azt hozd el, ami tényleg kell aktuálisan a főzéshez.

2022. aug. 10. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy foglalkozás, amiből nincs elegendő, több ismerősöm is keres, csak nem talál megbízható privát takarítót a lakásába. Óránként kb 2 ezret fizetnek így háznál.
2022. aug. 10. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi 14 órai munka után a béred olyan kevés, hogy ne jössz ki belőle?!?!?

Kezd el átértékelni a költekezésed, mert valószínűleg ott vannak a nagy bajok. Szerintem...

2022. aug. 10. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, uzsorakölcsönöket is felvettél.
2022. aug. 11. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Én lakókocsiban őrködöm 24 vagy 36 órában. Egy 24 órás szolgálatra 36 ezret kapok, 36 órásra 54 ezret, és összegyűlik egy hónapban egy elég szép összeg.

És különösebben nem is csinálok semmit.

Lehet váltanod kéne.

2022. aug. 11. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!