Valaki segítsen, mi tévő legyek?

Válts munkahelyet, tedd le a cigit, ne fogyassz alkoholt, ne járj bulizni, ne járj moziba/kàvézóba. Ha tudod az autót is tedd le, ha van, mert az is viszi a pénzt.
Enni lehet paprikás krumplit, lebbencslevest, meg slambucot is. Ezek olcsóbb ételek. Az árakat is jobb megnézni, sokszor a multi drágább, mint a maszek bolt. Nálunk a falusi maszek bolt jóval olcsóbb, mint a Tesco és társai.
Ha váltottàl mellette vállalhatatsz, ha tudsz mellékàllást is. Én 24/48 mellett például burkolni jártam, mert burkoló az egyik szakmám.
A villanybojler teljesítményét vedd lentebb, a gázzal is spórolj, a tv-t nyugodtan vissza lehet mondani, és nem kell fizetni. Előfizetéses kártya helyett legyen feltöltős kártyád, és a havi 3000 forintot oszd be rá. Ami nem kell meg add el a házból. Én is megszabadultam már sok felesleges kacattól.
Boltból azt hozd el, ami tényleg kell aktuálisan a főzéshez.

Napi 14 órai munka után a béred olyan kevés, hogy ne jössz ki belőle?!?!?
Kezd el átértékelni a költekezésed, mert valószínűleg ott vannak a nagy bajok. Szerintem...

Én lakókocsiban őrködöm 24 vagy 36 órában. Egy 24 órás szolgálatra 36 ezret kapok, 36 órásra 54 ezret, és összegyűlik egy hónapban egy elég szép összeg.
És különösebben nem is csinálok semmit.
Lehet váltanod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!