Segítség! Szerintetek én is álljak így hozzá? Vagy ne legyek én is gyerekes?
A lényeg, hogy régebben feltettem itt egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy anyukámmal kompromisszumot szeretnék kötni a takarítással kapcsolatban. Megpróbáltam a múlthéten erről anyukámékkal beszélni és ők ezt nem egészen jól fogadták. Összevesztünk ezen és múlthét óta nem beszélnek velem és ha itthon vannak is magukra zárják az ajtót. =(
Annyi viszont változott a beszélgetés óta, hogy anya a ruhájukat külön mossa én meg a magamét lássam el (de nem egészen ezt akartam elérni ezzel a beszélgetéssel..:D) és azóta ők a kajájukat is külön finanszírozzák, én meg oldjam meg kb.
A mosogatással még mindig bajuk van, hogy nem a cetlinek megfelelően csinálom.
És a kérdésem az lenne, hogy most ha a mosogatásra is kerül a sor, csinálhatom úgy ahogy nekem tetszik? Elmosom azokat a cuccokat amiket én használok és akkor én is hagyjam ott az olyan dolgokat amiket ők használtak?
A takarításnál meg akkor én is csak az én "felemet"? Vagy hogyan kéne ezt megoldani?
Hozzáteszem, nem akarok gyerekes lenni, de fogalmam sincs, hogyan kéne ezt a helyzetet kezelni =(
Itt a régebbi kérdésem ami ennek az előzménye:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Ha heti 5 napban 6 órát dolgozik, attól még nem szabadna kifeküdnie. Vannak fárasztóbb napok de ha takaritásmániás az ember, akkor valóban neki kellene takaritania. Szerintem légy gyerekes te is.
Össze-visszaorditozik majd vele, de nehogy már a nyúl vinné a vadászpuskát
Ez nem teljesen normális viselkedés
Nem tudom, hany eves vagy. De szerintem akárhány eves az ember gyermeke, az attol meg a gyermeke es szerette. Ez hogy igy kikotositenek a családból, nem a takarítás problémáit mutatja meg, hanem az egymáshoz való hozzáállást. Szerintem ha tudsz, költözz el. A te lelkednek is jobbat tenne egy magánszféra. Es ha betegség gondjuk van, lehet rájönnek, hogy ez elet nem csak az anyagiakon múlik..
hogyan is nézett ki ez a beszélgetés?
am anyukád elég lusta már nem azért...6 óra munka után nincs kedve semmihez???
23F
Na az ám a probléma megoldás anyád részéről :D
Am most akkor nincs is kajád? vagy mi a helyzet az étellel?
az a gond, hogy te itt nem jöhetsz ki jól...mert ugye ő az "úr a háznál"...
ezt sajnos normálisan meg kellene beszélnetek, de sajnos anyukád ilyenre nem képes...de remélhetőleg sikerül javítanod a helyzeten...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!