Olyan MLM/Hálózati Marketing cég, ahol nincs kötelező saját fogyasztás, kezdőcsomag?
Szinte minden MLM cég, akiről eddig hallottam, azt állítja, nincs belépési díj stb, aztán kiderül hogy 100+ ezer forintos kezdőcsomag van. És hiába vagy ügyes kereskedő, az elején nem tudsz annyi mindent eladni, tehát kevesebb a bevételed, aminek jórészét a kötelező saját fogyasztás el is viszi.
Kérdem én, létezik Magyarországon olyan MLM cég, ahol nincs kötelező saját fogyasztás, illetve méregdrága kezdőcsomag?
@30
Én a marketing stratégiát dolgozom ki. Az árrés nem az én dolgom. Szerencsére olyan emberek határozzák meg, akik ehhez értenek.
Így hirtelen belegondolva, ha most nekem kellene meghatározzam a többszáz termék árrését, akkor valószínűleg megbíznék egy hozzáértő csapatot és jó pénzért megcsinálnák nekem. Ugyanúgy, ahogy sok cég is szakértői csapattal csináltatja.
30-as, ugyanezt a kérdést a McDonald’s, Burger King, KFC stb. vonatkozásában is felteszed? Nekik sokkal-sokkal kisebb mozgásterük van mint egy MLM-hálózatépítőnek.
Vagy szerinted az ezeket az éttermeket üzemeltető emberek sem vállalkozók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!