Olyan MLM/Hálózati Marketing cég, ahol nincs kötelező
saját fogyasztás, kezdőcsomag?
Figyelt kérdés
Szinte minden MLM cég, akiről eddig hallottam, azt állítja, nincs belépési díj stb, aztán kiderül hogy 100+ ezer forintos kezdőcsomag van. És hiába vagy ügyes kereskedő, az elején nem tudsz annyi mindent eladni, tehát kevesebb a bevételed, aminek jórészét a kötelező saját fogyasztás el is viszi.
Kérdem én, létezik Magyarországon olyan MLM cég, ahol nincs kötelező saját fogyasztás, illetve méregdrága kezdőcsomag?
Maga az MLM se olyan hogy el kéne adni. legalábbis az eredeti MLM. A sok MLM néven futó dirket marketing céget nem biztos hogy bölcs dolog ide sorolni. Az amwaynél pl csak regisztrácios dij van, persze ezt nevezheted kezdőcsomagnak csak ép nincs benne semmi
2022. aug. 11. 07:07
12/33 anonim válasza:
A Forevernél pl. nincs belépési díj, tagsági díj, éves megújítási díj stb. Kezdőcsomag van ugyan, de az opcionális. Senkinek nem kötelező. Azoknak találták ki, akik több terméket vennének egyszerre, nagyobb kedvezménnyel. Nagy segítség ez azoknak, akik egyszerre akár 20-30 terméket szeretnének kipróbálni, tesztelni.
2023. máj. 24. 18:58
13/33 anonim válasza:
12: persze, csak a vásárlás feltétele mindennemű kifizetésnek. Ha keresni akarsz ezen a szaron, vásárolnod kell. Lássuk be, kevesen akarnak egyszerre 20-30 szart kipróbálni.
2023. máj. 24. 21:21
14/33 anonim válasza:
Csak a csoportbónusz kifizetésének feltétele 1CC vásárlás, az pedig könnyedén összejön a saját háztartásom fogyasztásából. Soha egyetlen fillért nem költök olyanra, amire nincs szükségem. AZ 1CC akkor is meglenne, ha nem lenne feltétel.
2023. máj. 24. 22:21
15/33 A kérdező kommentje:
Én nem magamnak vennék, engem szimplán az üzleti része érdekel. Tehát pénzt kapni, nem pedig visszafizetni "saját vásárlás" címen. Tehát az, hogy csoport bónusz stb akkor van csak, ha költesz is (mintha a szimpla eladás nem lenne munka, nem dolgoznál meg érte) nem korrekt szerintem :)
2023. máj. 24. 22:29
16/33 anonim válasza:
Jól látod, kérdező, nem korrekt.
2023. máj. 24. 22:33
17/33 anonim válasza:
Nem vagy hiteles, ha bár van egy vállalkozásod, s nem a saját vállalkozásodból fogyasztasz, hanem a konkurenciáéból.
Furcsa lenne Suzukival járni, miközben Toyota márkaképviselet vagyok.
Ilyen esetekben alap, hogy azokat a termékeket fogyasztom, amit képviselek. A 100-as bolt nem játszik.
2023. máj. 24. 23:18
18/33 anonim válasza:
Q7: igen, így beszél egy agymosott.
2023. máj. 24. 23:45
19/33 anonim válasza:
@18
Értem, hogy az vagy, s értem azt is, hogy miért beszélsz így magadról.
S értékelem, hogy bevallod.
2023. máj. 25. 00:42
20/33 anonim válasza:
19: ez nagyjából óvodás színvonal. Majd ha felnőttél, és lesz rendes szakmád, beszélgethetünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!