Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi van az amway kezdőcsomagban...

Mi van az amway kezdőcsomagban és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 06:21
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Elég sokba kerül.Csak akkor akarj ezzel foglalkozni,ha van sok pénzes ismerősöd,akikre rátudod sózni a termékeiket.Drágák,és nem is igazán jók.Az üzletekben sokkal jobbakat is lehet kapni.Néhány ismerősöm befürdött már vele.
2010. márc. 9. 06:57
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Miért érdekel?
2010. márc. 9. 12:07
 3/9 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ketten is válaszoltak, de senki nem a kérdésre. Csak kíváncsi vagyok. Én egyébként régebben használtam, és tökéletesen meg voltam elégedve a termékekkel!!!
2010. márc. 10. 05:31
 4/9 anonim válasza:
73%

Én egy hete léptem be,most már a kezdőcsomagot te válogatod össze,nem egy kész csomit kell venned...láttam h sokan elítélik azokat akik amway-eznek...hát nem értem miért?!Irigylik mások sikerét?Megsúgom nekem 1 hét alatt az alsóvonalamon már 5 ember van!És vann benn időm,munkám is!:)

Sok sikert másnak is hozzá:)

2010. márc. 30. 15:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És mennyi a csomag? Milyen értékben kell összeválogatni?
2010. márc. 31. 07:00
 6/9 anonim válasza:

200Pontértékért...én is megijedtem mikor leadtam a rendelést,h 90ezret írt ki,de abból még lejön 17ezer forint,szóval olyan 80ezer forint értékbe!Hasznos dolgokat vásároltam,min pl smink eszközök,tisztítószerek,vitaminok,szépségápolási holmikat!

Én speciel a fogkrémjüket,a fogkeféjüket,imádom,a parfümjük se kutya:DHiába mosod le,nem múlik el az illatta,az univerzális törlőkendő meg valóban olyan mint amilyennek a katalógusba le van írva:)

Ha bővebben érdekel írhatsz privit is nekem!:)

2010. ápr. 1. 07:32
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

10.900Ft-ba kerül a kezdőcsomag, és üzleti segédanyagok vannak benne, illetve az adminisztrációs költség, hogy lehet egy saját webáruházad, virtuális irodád, és használhatod az Amway logisztikai rendszerét.

Emellé 2000Ft-ba kerül a regisztrációs lap, azaz a költséged 12.900

Ezenkívül pontosan annyi kiváló minőségű Amway termék van benne, és pontosan azok, amelyeket egyidejűleg megvásárolsz. Ha legalább 100PÉ (kb 44000Ft) -ért vásárolsz a regisztrációval együtt, akkor kapsz a vásárlásodra 10% kedvezményt. Ha legalább 200PÉ-ért, akkor kedvezményként a 200PÉ 20%-át kapod, azaz kb. 17600Ft-ot (ami több, mint a fenti 12900 Ft).

A 180 napos 100%-os megelégedettségi garanciát meg vedd komolyan. A 10.900-ra is, meg a termékekre is vonatkozik. Csak a 2000Ft-ot "kockáztatod"

2010. jún. 2. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó nagyon korrektül leírta.Annyi változott,hogyha online regisztrál valaki,akkor már csak 8100Ft a regisztrációs költség. És erre is van 6 hónap kipróbálási/pénz visszafizetési garancia.Akinek nem tetszik,kiléphet és visszakapja a pénzét,ha ezt 6 hónapon belül jelzi az Amway-nek.
2014. szept. 8. 20:33
 9/9 Fenyvesi Gergely válasza:
Ismételtem változott a dolog! Elegendő 50 pontért rendelni amit csak akarsz ez durván 30 ezer érték amit ha okosan csinálsz mindjárt ki is tudod árulni bár nem árt ha némej terméket megtartod magadnak hogy te is megismerd valamint tudd ajánlani kezdő kötelező start csomag 8100 de ha megvan az 50 pont akkor az már ingyenes!!
2016. okt. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!