Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés: prostitúció...

Elméleti kérdés: prostitúció külföldön megéri, ha csak az anyagi részét vesszük?

Figyelt kérdés

2022. aug. 3. 14:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Illetve van az a kategoria, aki mindenkit is elvallal a hozza passzolo merettol fuggetlenul, olyat is, aki nem tiszta, nem kulturalt vagy nem tekinti ezt egy kolcsonos oromforrasnak, hanem elmondja, mit akar. Nalam ezek az emberek kikukazodnak, de nem mindenkinel. Pont ezert sem birjak sokaik csinalni, vagy naponta sokszor. Itt egyebkent teljesen mas megitelese van a sztorinak, nem kell alapbol ugy kinezned, mint egy insta influenszernek, es nem erzed magad tarsadalmi margon sem a munkad miatt, illetve rendkivul halasak, koszonik, uriemberkent viselkednek. Magyarul keptelen lennek csinalni es eg es fold a britek es az europaiak viselkedesenek szinvonala a hivasok alkalmaval is.

10-es valaszolo voltam.

2023. jan. 20. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
4, 7, 9-es vagyok, kösz a választ! Vannak ilyen futószallag szolgáltatást nyújtó csajok, ezek általában utaznak, ezért nem érdekük a vendégkör kialakítása. Amelyik vendég előbb odaér, azt fogadják, fürdést se várják el, ha valaki elélvezett hamar, akkor már el is küldik, befizetett egy órát, de fél óra alatt elküldik. Én fél órát szoktam fizetni, de az ilyennél van, hogy mindennel együtt 15 percet töltök, mert 1-5 perc alatt elélvezek. Meg az is megy, hogy a férfi vendégek sorbaállnak, találkoznak egymással. Olyan is van, hogy bent voltam a csajnál, és valaki kopogott az ajtón, hogy végezzünk, mert jön a következő vendég. Szex közben a telefonját nyomkodja, mert fogadja a következő vendéget, vagy csak közösségi médiázik. Leginkább a románok, meg brazilok csinálják ezt, de magyarba is belefutottam Magyarországon. Az ilyenekből kinézem a napi 8 vendéget, de végülis hiszek neked. Arra is gondolok, hogy rossz időben kevesebb a vendég.
2023. jan. 20. 16:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs kevesebb vendeg. Csak onazonosnak kell lenni. ITT. Fogalmam nincs hogy megynez otthon, mert sosem probaltam.
2023. jan. 20. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Akikrol irtal, igenytelen csajok. De nem itelkezem, mivelmindannyian maskent mukodunk a szexusunkban. Vigyazz az egeszsegedre, ennyit tudok keretlenul tanacsolni. Es ENJOY :)
2023. jan. 20. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Melyik országban dolgozol?
2023. jan. 21. 05:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Akartam mondani, hogy vannak olyan prostik, akik 500 fontos árért is flegmáznak, meg bunkók a vendéggel, elküldik előbb. Fórumon olvastam.
2023. jan. 25. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Minel igenytelenebb a csaj, annal olcsobb es flegmabb. A vendegkore szinten ugyanilyen lehet, mert ki megy egy koszos, olcso prosie-hoz? Fuj.
2023. jan. 26. 01:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a drágák is tudnak flegmák lenni. Volt aki olcsó áron tök normális volt. Szóval nem törvényszerű.
2023. jan. 26. 01:47
 19/19 anonim ***** válasza:

okes, mar irtam feljebb, hogy nem ismerem az otthoni piacot. Orulok, ha olcso aron is tudnak normalisak lenni, noha a tisztasagnak es az igenyes vendegkornek megvan az ara-rezsije, es azt olcson dolgozva nem lehet fedezni szerintem. Nem mindegy, hogy milyen szinvonalu tisztasagi szereket kinalok a vendegnek, milyen minosegu torulkozoket, milyen a lakasom latvanya, es a benne talalhato kellekek, parnak, paplanok, berendezes stb.

Meg aztan mindenki maga donti el, hogyan arazza be a sajat szervizét, mennyire ertekeli azt, amit adni tud/`akar.

Világbéke, es szeretkezz, ne haboruzz :) -nem tudom kitol ideztem.

2023. jan. 26. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!