Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés: prostitúció...

Elméleti kérdés: prostitúció külföldön megéri, ha csak az anyagi részét vesszük?

Figyelt kérdés

2022. aug. 3. 14:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik országban.
2022. aug. 3. 15:37
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Elméletileg miért is akarna bárki régi vágású prosti lenni az onlyfans, meg cam, meg a különböző fétisű alredditek világban, ahol fizikailag hozzá sem kell érni senkihez?
2022. aug. 3. 16:23
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem éri meg
2022. aug. 3. 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Londonban beszéltem egy román prostival, havi 20000 fontot keresett. Fél órára 80-at kér, napi 8 vendéggel ki is jön ez. Néhány hónap munka után házat vett otthon állítólag.
2022. aug. 5. 08:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Nyugaton még a prostinak is nagyobb perspektívája van, mint itthon!
2022. aug. 5. 08:11
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Néhány hónap munka után házat vett otthon állítólag.

Mi is férjemmel, egy programozó és egy vállalkozó. Puszi

2022. aug. 5. 08:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet így is 6-os, én csak azt hoztam fel, hogy mennyit keresett. Van aki nem tud programozni, meg vállalkozni.
2022. aug. 5. 08:19
 8/19 anonim ***** válasza:

Napi 8 vendeget egy hetig sem lehet birni egyhuzamban, nem, hogy honapokig.

Fizikailag lehetetlen, brutal faraszto.

Havi 20k font elkepzelhetetlen a 80£/30 perc kategoriaban.

Tapsztalatbol irom. Vehetett hazat nehany honap utan, de akkor ott mas is volt.

A kerdesre valaszolva Angliaban megeri, a tobbit nem tudom.

2023. jan. 20. 03:04
 9/19 anonim ***** válasza:
Az érdekel, hogy miért brutál fárasztó? Ami gondot okozhat, azt hallottam, hogy kidörzsölődhet a hüvely belülről, és fájhat. De izommunkában is fárasztó? Még ami fárasztó, de nem fizikailag, hogy a sok telefonhívást kell intézni, meg sokat emailezni.
2023. jan. 20. 03:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Mert egy szinesz naponta egyszer fellep masfel -2 oraban es kesz. En pedig naponta 2-3X 1-1.5 oraban lepek fel, ami alatt ugyanugy mosolygom, mintha nem tortenne semmi amugy a privat eletemben. Nem panasz, en valasztottam, de mentalisan nem egyszeru ez, ha introvert vagy alapbol. A telefonhivasok vagy uzenetek kibirhatoak es jol szurhetoek az idiotak, be lehet allitani egy tiszta, kulturat es normalisan fizeto vendegkort.

Izommunkaban termeszetesen faraszto is tud lenni, de nem egy gym edzes szint azert.

A huvely nem dorzsolodik ki, ha megfeleloen ugyel vki erre illetve eppen emiatt sem lehet honapokig napi nyolcasaval dolgozni.

Ugyanakkor nem mindenki erkezik a huvelyed miatt, sokuknak tarsasag kell, szeretgetes, beszelgetes, oleles, egy kis szeretet. Kicsit mintha pszichologus lennel, ami azert fontos, mert aki egy robotkent viselkedik annak nem lesz kialakult vendegkore ami nyilvan fontos.

Ettol fuggetlenul amit fent leirtam egy masfajta, extrovertaltabb vagy szexualisabb beallitottsagu holgynek nyilvan nem gond, van aki VALOBAN szereti csinalni, nekik nyilvan nem faraszto.

2023. jan. 20. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!