Sportfogadáskor bukta esetén a szorzóval együtt értendő összeget bukom el, vagy csak amennyit feltettem?
Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok ebben a témában, bár a feltett kérdésem alapján szerintem ez mindenkinek egyértelmű. :") Gondoltam egyet, és nyilván kis összeggel kipróbálnék F1 fogadást. Bármilyen tippet, tanácsot meghallgatok.2022. júl. 30. 19:13
5/7 anonim válasza:
Az kemeny lenne 200ftot rakok,1M a nyeremeny de ha bukok akkor 1 gurigat :D
7/7 Bferike válasza:
Nem olyan buta kérdés ez: a beting exchange oldalakon(pl:betfair) ott ahol te vagy a fogadóiroda lényegében. Ott tényleg úgy működik, higy te ajánlod ki az oddsot, és letétbe kell helyezni a lehetséges nyereményt. És ha van aki fogad ellened akkor ő nyeri meg az oddal felszorzot értéket te pedig az alaptétet.
De ez egt speciális eset.
Alapvetően egy mezei fogadóirodánál csak a téted kockáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!