Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendőrség foglalkozna az üggyel?

Rendőrség foglalkozna az üggyel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma venni szerettem volna 2db jegyet a vasárnapi Forma-1 futamra mert minden álmom elmenni oda és barátnőm is nagyon szerette volna. Rengeteg keresgélés után találtam is jegyet aki viszonylag "olcsón" adta volna a jegyet. Rögtön írtam is neki, hogy engem 100%-ba érdekel és megvenném de mivel 4 órás út választott el tőle így maradtunk az utalásnál. Mondta, hogy utalás után emailbe küldi a jegyeket. Megpróbáltam rákeresni a profiljára jófogáson találtam hogy hírdet más termékeket is de rákérdeztem, hogy mi a garancia, hogy biztosan elküldi írta hogy a számlaszámot bármikor lenyomozhatják és az a számlaszám hozzá tartozik, gondoltam akkor megbízható. Elküldtem a kért pénzt, azóta 1 órája se válasz se életjel... Szerintetek a rendőrség foglalkozna az üggyel vagy ez már bukott pénz? 37 ezer forintról van szó, ami feltünően olcsónak tűnt nekem, de annyira akartam hogy bedőltem neki..

2022. júl. 28. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"számlaszámot bármikor lenyomozhatják és az a számlaszám hozzá tartozik"

Aztán eljutnak egy hajléktalanig, aki egy kannásborért meg egy doboz szivarkáért, vállalta hogy strómanja lesz egy ilyen csalónak, és nyit egy számlát a a nevén, amit majd a csaló használ.

2022. júl. 28. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem volt gépközelben? De igazából fura, mivel teltház lesz, ilyen olcsón nem szokás adni. Passz
2022. júl. 28. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt benyaltad az a baj, még a szabálysértési határértéket sem éri el. De lehet csak dolgva van, 1 óra nem a világvége.
2022. júl. 28. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Rendőrség nem fog foglalkozni ezzel.
2022. júl. 28. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, engem 49-cel húztak le, 50 től "érdekli őket"
2022. júl. 28. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
És a bankomat ha felhívnám, mit tudnának tenni az ügy érdekébe?
2022. júl. 29. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Idiota vagy. Egyreszt hetek ota hirdetik hogy elfogytak a jegyek. Nem nezel kozvetitest ahol a Weber elmondta? Ez mit jelent? Hogy csak uzerektol lehet venni.

Ujra idiota vagy. Komolyan elhiszed hogy ket jegyet 39000ert odaadnak. Jezusom.

Megint idiota vagy. Ki fizet elore utalassal egy ismeretlennek?

Megerdemled.

De menj be a rendorsegre.

Esetleg masik profilrol irj neki ha nem tiltott meg le hogy a feljelentest megtetted es ha kello kepp idiota is akkor talan beszarik. ( Nem fog)

2022. júl. 29. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 Tudnak, jól ki tudnak nevetni. Ők egy bank, nem varázslók.
2022. júl. 29. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:

A bank csak abban az esetben tudna segíteni, ha a fizetés a kártyádról történt volna, azt meg lehet vitatni, de ha te átutalást csinálsz, akkor azzal a bank nem tud semmit kezdeni.

Ettől függetlenül a rendőrségi feljelentést megtenném.

2022. júl. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!