Foglalkoznának ezzel az üggyel a rendőrségen?
Tegnapelőtt este felháborító dolog történt velem a Raktár Beach nevű "szórakozóhelyen". Záróra után fél perccel visszamentem volna a bárpulthoz, hogy elköszönjek egy fiútól, akivel váltottam pár szót az este folyamán.
A biztonsági őr azonnal durva stílusban reagált, káromkodott, hasonlók. Nem állítom, hogy nem ittam semennyit, de nem nyúltam hozzá egy újjal sem - melyik nő merne nekimenni egy benga állatnak? A férfi azonban átlépett egy határt: a földre taszított, és a fejemnél fogva szorított engem oda. A térdem teljesen bekékült, több helyen is vannak zúzódások. Vajon lenne értelme egy feljelentéssel a hely ellen megkeresni a rendőrséget? Általában a kis dolgokat hagyni szoktam, azonban ez erőszaknak minősül, valamint megsérültem közben, és nem akarom annyiban hagyni.
19/N
Bakker, te tényleg ennyire sötét vagy? Nem azért kell orvoshoz menni, hogy megjavítson, hanem hogy a látleletet felvegye, hogy legyen valami hivatalos papír arról, hogy bántalmaztak.
Lehet, hogy a fejednek komolyabb baja is esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!