Hy Nem is tudom hogy hogyan kezdjem..lehet hogy rossz helyen keressem a megoldast, de hátha. Dolgozni szeretnèk..??
Dolgozni szeretnèk..
Viszont van egy olyan gond hogy amikor születtem az egyik vállam beakadt a szűllő csatornába ès meghuzták olyan szinten hogy fèlig tudom fel emelni szóval nem 100%-os a jobb kezem..
A lènyeg hogy probálkoztam több gyárban de sajnos mindenhonnan elküldtek azzal az okkal hogy nem tudnak olyan munkát adni bla bla bla..mèg esèlyt se kaptam..
Igy a sok probalkozas után nagyon elkeseredtem ès már probálkozni se merek.. minden remenyem elveszett.
Esetleg van itt olyan aki tudna segiteni vagy valami lehetősèget adni vagy valami informáciot hogy hol erdeklodjek..?
8-as vagyok. És mit csináltál az iskolás éveid óta?
Munka?
Nem felejtős a jogsi.
A kresz meg volt elsőre.
Aztán nem tudtam menni vezetni mert jöttek az anyagi okok ès igy lejárt a kressz.
Sok dologra kèpes vagyok csak az emberek egyből a rosszat látják bennem ès el löknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!