Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 8 napja fent van 3 hirdetésem...

8 napja fent van 3 hirdetésem az ebayen. Kézi készítésű ékszerek. Még senki nem látta egyiket sem, pontosabban egy megtekintés sem volt. Az áru nem rossz, talán kicsit drágán tettem ki, de akkor sem értem a dolgot. Mit csinálhattam rosszul?

Figyelt kérdés
Az ebay brit oldalán hirdetek.

#eladás #eBay #forgalomhiány #kézműves ékszer
2022. jún. 1. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Feltehetöen a megadott keresöszavak nem optimálisak.

A többség nem feltétlen kézi készítésü ékszert keres, hanem ékszert, és ha neked külön nincs benne ez a szó, akkor nem találnak rá véletlen.

Vagy nem világos az ár illetve postaköltség, stb.

Anélkül, hogy tudnánk, pontosan mi és hogy van benne, nehéz konkrétabbat mondani

2022. jún. 1. 15:16
 2/14 A kérdező kommentje:
A cím annyi hogy Handmade Earrings Made Of itt pedig a kövek felsorolva amiből áll. Az ár 5200Ft a szállítás 750 Ft. Anglia oldalán lett feladva, ott viszont az belföld tehát nagyobb a szállítási költség picivel. És az összes uniós ország is megjelölésre került. Lehetetlennek tűnik, hogy még senki nem kattintott rá. Más meg ugyanilyen áron elad üvegből készült kézi készítésű bokaláncot 5 ezres postaköltséggel.
2022. jún. 1. 15:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, a link átmegy, az angol oldalon erre a keresésre nem jelenik meg olyasmi, ami megfelelne az általad megadott hirdetésnek:

[link]

Javaslom, nézd végig, milyen címeket adnak meg, és aszerint alakítsd át a hirdetésedet.

2022. jún. 1. 15:42
 4/14 anonim ***** válasza:
2022. jún. 1. 15:45
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg tedd fel a linket valamelyik ékszerhez, akkor meg lehet nézni, hol lehet a hiba
2022. jún. 1. 15:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez érdekes az angol oldal akkor beadja, ha az egész címet beírom, viszont, ha úgy keresek rá, ahogy te tetted, akkor besorol elé egy rakat olyan kínai hirdetést, ami még csak nem is "handmade". Cöhhh. :D
2022. jún. 1. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lehet a gond, tényleg a címszavakat változtasd meg, ne egyben legyen az egész, hanem minden külön kereshetö legyen
2022. jún. 1. 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, ha én kerestetem a teljes címmel, nekem akkor sem jön be oylan, ami szerintem a tiéd lehetne (feltehetöen neked azért, mert te tetted fel):

[link]

2022. jún. 1. 16:09
 9/14 A kérdező kommentje:
A fent lévőt már nem engedi. Csak add item specifics van. (Azért ez felháborító hogy a szponzorált tömeggyártott sz kínai gagyit elé rakja az én hirdetésemnek, mikor azok nem is handmade készültek, sőt benne sincs a címükben. Ez lenne a szabad verseny? Nevetséges az egész.) Magyarul újra meg kell hirdetnem? Mondjuk úgy hogy Artisan Handmade Pink Earrings Quartz?
2022. jún. 1. 16:23
 10/14 A kérdező kommentje:
A teljes címet nem mondtam de ott van, kidobja, viszont ennyire specifikusan meg senki nem fog rákeresni. :D
2022. jún. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!