Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 8 napja fent van 3 hirdetésem...

8 napja fent van 3 hirdetésem az ebayen. Kézi készítésű ékszerek. Még senki nem látta egyiket sem, pontosabban egy megtekintés sem volt. Az áru nem rossz, talán kicsit drágán tettem ki, de akkor sem értem a dolgot. Mit csinálhattam rosszul?

Figyelt kérdés
Az ebay brit oldalán hirdetek.

#eladás #eBay #forgalomhiány #kézműves ékszer
2022. jún. 1. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne bonyolítsd a megnevezést, mert annál nehezebben lesz megtalálható.

Handmade earrings böven elég, így sokkal több keresésre megjelenik.

A részleteket inkább a leírásba tedd.

2022. jún. 1. 18:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Elvégeztem egy három kulcsszavas keresést az ebay amerikai és brit oldalán. Az amerikain az első lapon kidobta a hirdetésemet, de ugyebár oda nem szállítok. XD (Komplikált volt még azt is beírni külön.) A brit viszont csak a 8. lapon dobja ki, előtte pedig mint mondottam a gép által gyártott kínai ékszereket tornyozza. Így persze, hogy nem kattint rá senki. :D
2022. jún. 1. 21:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi. A kutya rá se. Elnyomja a kínai dömping. Reklámozni meg nem éri meg.
2022. jún. 23. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egész más megnevezés vagy más kategória lenne jó.
2022. jún. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!