Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Loptam a boltbol kb 1200...

Loptam a boltbol kb 1200 forint értékben minden nap sírok e miatt mert nem erre tanítottak... szüleimnek még nem mondtam el de ha elmondom félek hogy nem mehetek nyarlani...És anyukám nagyon nagyon szomorú lesz. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szégyelld magad. Nagyon. De már mindegy mert nem buktál le. Ne lopj többet.
2022. júl. 18. 20:23
 2/9 anonim válasza:
79%
Mi volt az?
2022. júl. 18. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Csempészd vissza a boltba, azzal kinullázod a lopást
2022. júl. 18. 20:50
 4/9 anonim válasza:
86%
Vásárolj valamit ebben az értékben és hagyd ott! Tanuld meg a leckét és soha többet ne lopj semmit. Légy tisztességes. Nem mindig kifizetődő sokak szerint,de a tiszta lelkiismeret többet ér minden pénznél.
2022. júl. 19. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
A 3-as vagy 4-es válaszadó szerint járj el! Tedd jóvá a híbád!
2022. júl. 20. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, egyenlőre nincs semmi gond. Magyarország a tolvajok hazája, főleg a 40-50 év feletti korosztály az, amelyik ilyen ingyenélő. Munkahelyről mindent hazahord, például.

A lényeg az, hogy ismerd fel, hogy ez nem normális. Nem azért, mert apu vagy anyu azt mondta, hanem értsd meg azt, hogy miért nem jó lopni.

Neked se esne jól, ha téged átvernének, vagy tőled vennék el. Ha más illegális úton jut előnyhöz, annak te is megihatod a levét. Ilyenek. Vagy azért ne lopj, mert a gyártót megilleti a munkájáért a pénz.

2022. aug. 5. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem full kamu a kérdés, de mindegy.
2022. aug. 5. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
2020-tól irkálja ki!
2022. aug. 11. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Többet ne tedd, amúgy meg engedd el. Nézd meg az ország vezetői milliárdokat lopnak és a saját szavazóikat nyomorítják meg... Mégsincsenek álmatlan éjszakáik miatta, sőt vígan élik a világukat. Ezzel nem azt mondom, hogy lopni kell, de azért ne gyötörd magad 1200 forint miatt. Megtörtént, megbántad, máskor nem csinálsz ilyet. Szerencséd volt, hogy nem buktál le, de máskor ne kísértsd a sorsot.
2022. aug. 11. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!