Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A te életedet mennyire fogja...

A te életedet mennyire fogja bedönteni az új rezsi árak?

Figyelt kérdés

[link]

Egészen brutális.

2022. júl. 14. 21:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Gáz nincs, klimaval futottunk eddig, volt is 45-50 ezres villanyszamlank a teli honapokban, mivel mas kiadasunk nem volt, teljesen realisnak gondolom. Na hat most majd a klima pihen, es be kell szerelni egy fa tuzelesu kis kazant, par radiatort. Nem nagy hazrol van szó, igy inkabb erre koltunk szazezreket, nem a villanyszamlara. Napelem is szoba jött, de most tuti feljebb ugrik azoknak is az ára, gyorsan kell cselekedni mindenkinek, aki megteheti...
2022. júl. 15. 07:03
 12/38 anonim ***** válasza:
13%
Miniszterelnok ur mit mondott mi lesz? Szerintem ha tudna mi tortenik akkor nem hagyna.
2022. júl. 15. 07:14
 13/38 anonim ***** válasza:
18%
Semennyire, bőven átlag alatt vagyok gázban is, villanyban is...
2022. júl. 15. 07:19
 14/38 anonim ***** válasza:
22%
Gazdagéknak fáj majd igazán, ahol nem ismerik a spórolást, a benzin még mindig olcsó, kocsival járnak mindenhová, most majd meggondolják.
2022. júl. 15. 07:35
 15/38 anonim ***** válasza:
30%
A gazdagek orulni fognak hogy vegre teletankolhatjak egy helyen az x6ot.
2022. júl. 15. 07:37
 16/38 anonim ***** válasza:
87%
Elkezdek mindenféle szeméttel, csomagolóanyaggal, rossz gumival fűteni, rohadtul nem érdekel a füst, meg a szennyezés innentől.
2022. júl. 15. 07:49
 17/38 anonim ***** válasza:
97%
Bedőlni nem fogunk, de visszajutunk oda, ahol kezdtük 12 éve a közös életünket, hogy hó végén az aprót számolgatjuk. Minket ugyanis nemcsak a rezsi érint, hanem én katás is vagyok (teljesen szabályosan, teszem hozzá halkan), szóval hirtelen ki fog röppenni a zsebünkből havi cirka 300 ezer forint minimum, amit nem nagyon lehet nem észrevenni azért. Eddig viszonylag kényelmesen elvoltunk, hát most elég szar világ jön. Csak közben van 2 gyerekünk is, így jóval kevésbé érzem a helyzet romantikáját, mint 12 éve... De hát ők megvédték a családomat, jár nekik a keksz!
2022. júl. 15. 09:14
 18/38 anonim ***** válasza:
24%

Bosszankodni fogok, de nem roppant meg, ugyanis én nem vettem fel ész nélkül hitelt, mint az átlag és nem költöttem eddig sem el az összes jövedelmem.

Max valamivel kevesebbet tudok majd félre tenni.

2022. júl. 15. 09:23
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a jövedelmed, 18-as?
2022. júl. 15. 09:30
 20/38 anonim ***** válasza:
13%

Majd egyesek lejjebb veszik az igényeiket.

Nem érdekel különösebben én mindig spóroltam. De élvezetes nézni hogy visszanyal a fagyi ott ahol 23-24 fok volt télen a lakásban.

2022. júl. 15. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!