Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most hogy a kormany eltorli a...

Most hogy a kormany eltorli a rezsicsokkentest hogyan tervezitek telen a szamlakat fizetni?

Figyelt kérdés
Foleg azoknak a fideszeseknek szol a kerdesem akik katasok voltak :))

2022. júl. 14. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd megsegíti őket a Zorbán a többiek adójából.
2022. júl. 14. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ugyanannyi lesz minden, mert még télen is az átlag alatt vagyunk (ellenben anyósoméknak éves szinten több mint 600 ezerrel lesz több a fizetendő, úgyhogy intézzük is már nekik a kazáncserét). Megérték az energetikai fejlesztések. Katámból átalányadó lesz, kivás kft-m pedig marad (összesen közel 300 ezer plusz adóm lesz havonta). Fideszre pedig akkor sem szavaznék, ha pisztolyt tartanának a fejemhez :\
2022. júl. 14. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Passzívházban lakom, szóval én szerencsés vagyok ebből a szempontból. Alig költök energiára, szinte csak a számítógép, hűtő, mosógép, ilyesmi fogyaszt áramot.
2022. júl. 14. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
#3: Az emberek kb 1%-ába tartozol. De nincs mindenkinek 100 milliója passzív házra. A többség vacak szigetelésű házakban/lakásokban él és nincs pénze felújítani sem.
2022. júl. 14. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
18%
Kártyás fizetéssel tervezem a számláimat kiegyenlíteni, ugyanúgy, mint eddig.
2022. júl. 14. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Bankszámláról csoportos beszedési megbízással. Ez a legegyszerűbb, mert nem is kell fejben tartanod az utalási határidőt. Ők automatikusan leemelik a számládról az összeget.
2022. júl. 14. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

#6 vagyok.

Ja, én is mellékállású vállalkozó vagyok, eddig KATÁ-s, ezután átalányadózó. Kicsit többet fogok befizetni, de nem mondjuk dupláját.

2022. júl. 14. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagyok fideszes, sem KAtás.

A számláimat meg úgy fizetem, mint eddig. Mi beleférünk a meghatározott limitbe. #kislakáselőnye

2022. júl. 14. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy fideszes, mert nem értek velük sok mindenben egyet, de jobb nincs amúgy náluk.

Én ugyanúgy tervezem fizetni a számláinkat, a gázba beleférünk szerintem, pedig nagy házban lakunk, de a tavalyi egész éves fogyasztás 1700 m3 volt, azzal fűtűnk és főzünk.

A villanyunk emelkedik 10-ről kb 25-re ha minden igaz, na annak azért nem örülök, de különösebben nem fogjuk megérezni, egyelőre jól keresünk.

2022. júl. 14. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
170 kw/hó villanyfogyasztás mellett van kb. 8 évre elegendő fám (telket tarra vágtuk, próbáltam májusban eladni, de a kutyának nem kellett, mert: "hát ez méterfa, nekem konyhakész kell").
2022. júl. 14. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!