Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Léteznek még és használatban...

Léteznek még és használatban is vannak a posta piros levélgyűjtő ládái?

Figyelt kérdés
Nem is emlékszem mikor láttam ilyet utoljára, sőt, keresőmotorral is csak 2 évvel ezelőtti cikkben találtam infót ezeknek a rejtélyes dobozoknak a létezéséről. Most viszont, hogy közeli ismerősőm külföldre költözött, időközönként szeretném néhány képeslappal megbombázni anélkül, hogy meg kelljen várnom ahogyan Magyarország 60 év feletti lakosságának 90%-a éppen az én postafiókomban sárgacsekkezik.

#posta #levélgyűjtő #piros postaláda
2022. júl. 14. 07:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Épp tegnap láttam, ahogy ürítettek egyet.

Amúgy az postahivatal lesz, amire gondolsz. A postafiók mást jelent. 😉

2022. júl. 14. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

Léteznek.

Postahivatal egyetlen egy létezik, és a postákat irányítja.

A többi egyszerűen csak posta.

2022. júl. 14. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Rengeteg helyen vannak kint a postaládák. Csak fejből tudnék. mondani a környékemen vagy 10-et. Postahivataloknál a külső falra szerelve, vagy szabadon állóként szinte mindig van. Budapesti vagy mi?

Az öregeket meg ne bántsd, ők ilyenek. Én sem tudom rábeszélni apámat az elektronikus számlázásra. Mert azt nem tudja kirakni az asztalra és nem tudja végigellenőrizni az évet egyben. És láss csodát, tavaly tényleg átverték az egyik számlával, úgyhogy jó is volt, hogy megvolt a csekk.

Ha már ennyire modern vagy, akkor használd a sender appot!

[link]

Igaz nem a saját kezeddel írod meg, de legalább nem kell végigvárni a mamákat a posta.

(Kiprógálbam, működik, bécsi haver megkapta a képeslapot.)

2022. júl. 14. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!