Bélyeg vásárlás/használat? Többi lent.
Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok és egyáltalán nem értek hozzá, de most elkezdtem postcrossingozni és szeretném több szép bélyeggel feladni a képeslapokat.
A bélyegboltokban lehet kapni ilyen, most felhasználható bélyeget?
Postán hogy lehet általam választottat venni?
Lehet olyat hogy többet veszek egyszerre és már otthon ráragasztom?
Honnan tudom hogy egy bélyeg csak gyűjtőknek való és nem tudok vele lapot feladni?
Bocsánat a hülye kérdésekért.:)
2014. nov. 16. 14:51
1/1 anonim válasza:
Az 1946-os Forint-Fillér kiadás óta megjelent valamennyi bélyeget felhasználhatod bérmentesítésre. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy bemész egy bélyegkereskedőhöz, kiválasztod a neked tetsző postatiszta (még nem használt) bélyegeket (1946-tól napjainkig megjelentek közül)és annyit ragasztassz a levélre amennyi kiadja az aktuális feladási díjat. A bélyegkereskedők is így szokták feladni a gyűjtőknek szánt leveleiket. Persze ne lepődj meg, ha a régebbi bélyegeket a névértéküknél (ami rá van nyomtatva)jóval drágábban tudod csak megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!