Mennyire korrekt, hogy az egészet kifizettették velem?
Egy konzultációs szolgáltatást (pszichológus) vettem volna igénybe, de nagyon szét vagyok esve és elnéztem az időpontot. Az időpontomban hívtak, hogy hol vagyok, és hogy akkor a teljes összeget ki kell fizetni.
Nyilván ki fogom fizetni, nert valaki idejét raboltam, viszont
1. a honlapjukon ez sehol nincs említve
2. személyesen sem esett erről soha szó, most tudtam csak meg, amikor megtörtént egy ilyen eset
Szerintetek ez így ennek fényében mennyire korrekt?
Nyilván kifizetem, mert más idejét raboltam ezzel. De erről előre nem tájékoztattak, ami nem tűnik korrektnek.
A másik meg, hogy pszichológushoz olyanok is járhatnak mint én, aki nagyon szét van csúszva, nem volt szándékos abszolút... a fele összeg bőven elég büntetés lenne...
Ez annyira alap, hogy kérdezned sem kellene.
Egy fogorvos természetesen nem fizettetné ki veled a százezres kezelés árát, ha nem jelensz meg, de egy konzultáció díját legközelebb felszámolja. Más elől vetted el a helyet, és az ő megélhetésével szórakoztál.
Egy pszichológusnál alapból 10 körül van egy alkalom, és minden konzultációs órája ugyanolyan értékés, természetes, hogy kifizetteti veled.
Az, hogy szé vagy csúszva, az nem azt jelenti, hogy ne vállalhatnál felelősséget a tetteidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!